Cum arată Filip, fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani: "Darul nostru cel mai de preț"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani. Luminița Anghel este considerată una dintre cele mai cunoscute și apreciate soliste de la noi din țară. Cântăreața are o familie fericită, iar la 42 de ani l-a adus pe lume pe Filip, singurul ei copil biologic. Artista mai are un fiu adoptat, David Pușcaș, dar relația cu el este una rece, după ce tânărul i-a adus multe acuzații acesteia. Recent, Filip a împlinit 11 ani, iar Luminița Anghel a postat un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani. Luminița Anghel se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Aceasta și-a sărbătorit recent fiul biologic, pe Filip, care a venit pe lume când artista avea 42 de ani. Filip este singurul copil biologic al Luminiței Anghel.

filipfilip

Luminița Anghel a trecut prin trei mariaje. Artista și-a găsit fericirea în brațele lui Silviu Dumitrache, cei doi căsătorindu-se în 2011. În același ani, artista a surprins pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată. La acea vreme, cântăreața îl înfiase pe David, dar relația celor avea să se răcească în următorii ani. Așa a venit pe lume Filip, singurul fiu biologic al Luminiței Anghel.

Citește și: Ce sport practică Luminița Anghel, la 53 de ani:„Am slăbit 10 kg din momentul în care am început'

Citește și:Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme:„Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Citește și:Detalii neștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu, dezvăluite chiar de Gina Matache, mam artistei: „N-am văzut așa…”

Citește și:Cine este Tudor Monroe, românul care a compus imnul pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022:„Sunt foarte mândru'

Cum arată fiul biologic al Luminiței Anghel, la 11 ani

Luminița Anghel a devenit mamă pentru prima oară în 2012, atunci când l-a adus pe lume pe Filip. Vedeta este căsătorită cu Silviu Dumitrache, iar împreună au o familie minunată. Astăzi, Filip împlinește 11 ani, iar cu această ocazie, mama sa a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artista mai are un fiu adoptat, pe David Pușcaș, dar cei doi nu mai păstrează legătura.

Filip a moștenit trăsăturile ambilor părinți și este minunea din viața celor doi. Acesta a venit pe lume într-un moment în care artista nu mai spera să devină mamă. „11 ani! La multi ani copil bun si cuminte, darul nostru cel mai de preț! Să-ți fie viața plină de surprize frumoase și de visuri împlinite!', a scris Luminița Anghel, pe Instagram, în dreptul unei imagini cu fiul ei.

Luminița Anghel a devenit mamă la 42 de ani

Luminița Anghel a trecut prin multe momente grele. Vedeta a fost căsătorită de două ori, dar relațiile nu au rezistat. După mariajul eșuat cu Marcel Pușcaș, Luminița Anghel l-a cunoscut pe Silviu Dumitrache, actualul ei soț, împreună cu care are un fiu. Vedeta a devenit mamă la 42 de ani, iar vestea că va deveni mamă a bucurat-o enorm.  

'Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise. Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat', declara artista anul trecut.

Luminița Anghel nu mai ține legătura cu David Pușcaș, fiul său adoptiv

Artista s-a căsătorit în 2011 cu Silviu Dumitrache. În timpul mariajului cu Marcel Pușcaș, Luminița Anghel l-a adoptat pe David. După venirea pe lume a lui Filip, relația cu David s-a deteriorat, iar tânărul i-a adus multe acuzații artistei. Ulterior, între cei doi au intervenit scandalurile și pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare. „Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte', a spus Luminița Anghel despre fiul său adoptiv, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton