Cabral a postat prima fotografie cu fiul său. Cum arată Tiago Ibacka la șase luni

 Raiciu Adriana
.

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți din anul 2011 și au doi copii frumoși împreună, pe Namiko și pe micuțul Tiago, care s-a născut în luna octombrie a anului trecut. Prezentatorul de televiziune și-a luat fanii prin surpindere în urmă cu puțin timp, după ce a postat prima imagine cu chipul fiului său, dar a scris și o descriere amuzantă. Iată cât este de simpatic mezinul familiei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În data de 5 octombrie, Andreea Ibacka ajungea la spital și își anunța fanii că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Seara, Cabral a postat un mesaj extrem de emoționant, în care anunța pe toată lumea că acum este tată și de băiat. La mai bine de șase luni de atunci, prezentatorul a postat prima imagine cu chipul lui Tiago Ibacka.

cabral-ibackacabral-ibacka

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Cabral a distribuit imaginea cu mezinul familiei, dar a transmis și un mesaj amuzant. Iată cât este de simpatic micuțul!

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea si Cabral Ibacka – Fără scandal nu există paradis . FOTO si VIDEO

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete

Cabral, prima fotografie cu fiul său, Tiago

Chiar dacă pe conturile lor de socializare există mai multe imagini cu micuțul Tiago, părinții au avut grijă să nu i se vadă fața micuțului. Însă, în urmă cu puțin timp, Cabral a decis să posteze prima imagine cu chipul celui care îi vad duce numele mai departe.

Fiul prezentatorului și al Andreei Ibacka zâmbește la cameră și se lasă pozat, în timp ce părintele lui imortalizează momentul. Alături de această poză, Cabral a mai scris și un mesaj în stilul său caracteristic.

'El este Tiago Ibacka. Namico Ibacka îi spune Leagăn în continuare. Noi… Minipufaretul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic', a scris Cabral Ibacka în dreptul imaginii cu fiul său, postată pe Instagram.

Printre comentariile primite se află și cele din partea colegelor de breaslă. Adela Popescu și Corina Caragea au avut câteva cuvinte de adăugat la imaginea cu micuțul Tiago și au ținut să sublinieze faptul că seamănă foarte mult cu tatăl său.

'Vai, Cabralitos, ce mândrețe de băiețel ți-a făcut soția!', este mesajul Adelei Popescu pentru Cabral, urmat de multe altele: 'Mini Cabral', 'Așa frumusețe', 'Să vă trăiască', 'Ca mami a lui', sunt doarte câteva din reacțiile fanilor din online. 

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton