Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

 Oana Pantazi
.

În vara lui 2005, pe 25 iulie, venea pe lume Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu. Au trecut aproape 15 ani de atunci, și puștoaica s-a transformat într-o tânără superbă cu planuri mari de viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Virgil Ianțu a fost dintotdeauna extrem de discret în privința vieții personale, însă când vine vorba despre fiica lui Jasmina, o frumusețe de adolescentă, omul de televiziune mai face din când în când câte o excepție, deoarece are cu ce se mândri.

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:”Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă” / INTERVIU

„Vorbim despre absolut orice”

Recent, Virgil Ianțu a postat două fotografii pe contul personal de socializare, în care apare alături de fiica și de soția lui, Roxana, iar fanii au fost încântați de frumusețea specială a Jasminei. Prezentatorul a mărturisit că are o relație excelentă cu fiica lui și că între ei există o comunicare perfectă.

„Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, mărturisea Virgil Ianțu, în urmă cu ceva vreme, pentru Libertatea.

Jasmina este atrasă de modă

Deși este fiica unei vedete super cunoscute, Jasmina nu apare des la TV, în schimb se bucură din plin de adolescență și este fericită că este fiica lui Virgil Ianțu. Tinerei i-ar plăcea să cânte, însă moda o atrage mai mult. Cu ceva timp în urmă, întrebat-o pe Jasmina cum este să fie fiica lui Virgil Ianțu.

jasmina_virgil_iantu1jasmina_virgil_iantu1

„Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată”, ne-a spus fata prezentatorului TV.

La aproape 15 ani, Jasmina este îndrăgostită de modă și îi place să facă haine. Fata lui Virgil Ianțu coase hainele, le taie și le modifică după bunul ei plac.

Citește și: Și-a luat bagajele și a plecat de acasă.Unde locuiește Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

„Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez”, a declarat Jasmina pentru VIVA!.

Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV”, a mai mărturisit Jasmina, care, după câte se pare, e posibil să nu calce pe urmele celebrului ei tată.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu… fosta soție! Ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Daria Radionova: „După atâtea luni de zile…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton