Cum arată fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony. La 12 ani, copila seamănă perfect cu mama ei

 Lupescu Anca
.

Jennifer Lopez a publicat un montaj video cu o serie de fotografii din copilăria și adolescența ei. Videoclipul i-a fost dedicat mamei sale, Guadalupe, fiind menit să celebreze Ziua Națională a Mamei în Statele Unite ale Americii. Cu această ocazie, vedeta a arătat din nou cât de bine seamănă fiica ei cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În descrierea acestuia, artista a scris: „Mamei mele și tuturor mamelor din întreaga lume! Mama, îți mulțumesc enorm pentru răbdarea pe care mi-ai oferit-o și pentru încrederea ta că pot face orice îmi propun.

Acea sămânță pe care ai plantat-o în mine m-a făcut ceea ce sunt azi. Sunt rezultatul muncii tale'.

Într-una dintre imagini, Jennifer îi arată identic fiicei sale acum. 

Jennifer a crescut în Bronx, New York, alături de surorile ei Lynda și Leslie, și este incredibil de apropiată de părinții ei.

Guadalupe este adesea prezentă inclusiv în primele rânduri la concertele fiicei sale.

Jennifer este și ea la rândul ei mamă. Artista are doi copii, o fiică și un fiu, gemenii Emme și Max (12 ani), alături de fostul ei partener de viață, artistul Marc Anthony (51 de ani).

Jennifer Lopez, despre Emme: „Nu știu dacă îmi va călca pe urme, dar are în mod clar asta în gene'

Cel mai recent, Emme a cântat alături de mama ei în concertul dintre reprizele competiției sportive Super Bowl.

„Nu știu dacă îmi va călca pe urme, dar are în mod clar asta în gene. Este naturală. Cu unele persoane, dacă le pui acolo [pe scenă, în fața oamenilor], poți vedea că au ce le trebuie. Ea este o mini eu.'

Momentan, artista este izolată alături de gemeni, de logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani), și de fiicele acestuia Natasha și Ella.

De ziua mamei, pe contul personal de Instagram, Alex a scris: „Ziua Mamei îmi amintește cât de minunată este Jennifer cu copiii noștri ZI DE ZI. Iar asta a fost și mai evident în ultimele luni petrecute acasă.

descărcare-3-18descărcare-3-18

Să o privesc fiind o mamă iubitoare pentru toți copiii noștri a fost o experiență pe care niciodată nu o voi uita. Această perioadă a fost o provocare pentru atât de multe familii'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton