Cum arată fiica lui Jean de la Craiova la 23 de ani: "Are un prieten, e ok"

 Dumitrache Laura
.

Jean de la Craiova se poate declara un bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes, dar și o familie absolut minunată. Deși toată lumea îl știe pe manelist, puțini sunt cei care știau că acesta are o fiică în vârstă de 21 de ani. Jean are o mândrețe de fată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică pentru petrecere din țară. Cu toate că este cunoscut de toată lumea, cântărețul a preferat să-și țină familia departe de lumina reflectoarelor. Jean este căsătorit cu Paula de mai bine 27 de ani și au împreună o fiică minunată, Sabrina.

Jean si formatiaJean si formatia

Jean de la Craiova a împlinit în urmă cu câteva luni, 50 de ani. Artistul are o fiică superbă, dar care preferă să nu se afișeze în mediul public. Sabrina a decis să se dedice mai mult studiului, fiind o elevă foarte bună în școala generală. Fiica lui Jean de la Craiova a obținut premiul 2 la faza națională a Olimpiadei de Matematică.

Citește și: Cine este mama fiului lui Jean de la Craiova.Femeia avea 17 ani când s-au cunoscut

Citește și: Cine este fiul abandonat al lui Jean de la Craiova.Alexandru are 31 de ani

Citelte și: Finala Asia Express sezonul 4.Echipele se simt în mare pericol

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora Ilincăi Vandici:„Nu vorbesc despre ea pentru că…'

Cum arată fiica lui Jean de la Craiova la 23 de ani

Dacă Jean este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, fiica sa a preferat să stea în umbră și să se dedice studiului. Tânăra de 23 de ani a intrat la un liceu prestigios din București, Ion Creangă, cu media de 9.10 la secția Matematică-Informatică.

Sabrina a mers la numeroase concursuri de matematică, iar la Bacalaureat s-a descurcat excelent. Fiica lui Jean de la Craiova a obținut media 9,1. Aceasta a acceptat să apară alături de tatăl său la diferite emisiuni, dar asta pe vremea când avea doar 18 ani. De atunci, tânăra a preferat discreție totală.

Jean de la Craiova, mândru de Sabrina

Sabrina Dumitrache este o studentă eminentă, iar Jean de la Craiova este extrem de mândru de fiica sa. Deși vorbește rar despre familia sa când este invitat în emisiuni, artistul nu ratează ocazia să arate cât de mult își iubește copilului.

Am fată de 21 de ani. Are un prieten, e ok. Mai intrăm în şedinţă, e antrenată de mine şi de maică-sa, sper să fie ok. Cu cât ţii un copil care o pasăre… când i-ai dat drumul a zburat. E timp să faci un rezumat şi să iei tot ce a fost mai bun. Eşti fată deşteaptă, eşti fata lui tata şi măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu întreabă-mă ', spunea Jean in urmă cu doi ani, potrivit Wowbiz.ro.

Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica sa

Celebrul artist are o relație apropiată cu fiica sa, Sabrina. Jean a recunoscut că este ajutat mereu de fiica sa când vine vorba de ținută. Cântărețul îi cere mereu sfatul Sabrinei înainte de a ieși din casă, iar Sabrina nu ezită să îl certe atunci când consideră că nu s-a îmbrăcat pe placul ei.

„Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea', a declarat artistul, pentru AntenaStars, potrivit Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton