"Sper să nu îşi piardă nevoia de a îi ajuta pe ceilalţi". Ce mai face și cum arată fiica Lianei Stanciu, la 16 ani de când a învins cancerul

 Dumba Gabriela
.

Ce mai face și cum arată fiica Lianei Stanciu, la 16 ani de când a învins cancerul. În urmă cu 16 ani, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis ducea o luptă grea cu cancerul, pe care a și câștigat-o în cele din urmă! Teodora este acum o adolescentă frumoasă și sănătoasă, de 17 ani, care își uimește părinții cu bunătatea ei și cu generozitatea vizavi de alți oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum arată fiica Lianei Stanciu, la 16 ani de când a învins cancerul. În 2007, Liana Stanciu şi solistul trupei Bere Gratis, Mihai (Mitză) Georgescu, aflau îngroziţi că fetiţa lor în vârstă de aproape doi ani are cancer. Pentru a ajunge cu cea mică în Austria, la tratament, a fost iniţiată o campanie de ajutorare, la care au contribuit cu diverse sume multe dintre vedetele autohtone. Totul s-a terminat cu bine și Teodora a reușit să învingă boala.

47688264_10213356305089548_5352035945287778304_n47688264_10213356305089548_5352035945287778304_n

Ce mai face și cum arată fiica Lianei Stanciu, la 16 ani de când a învins cancerul

Întrebată ce o surprinde cel mai mult la fiica ei adolescentă, Liana Stanciu susține că își adoră copilul și speră ca Teodora să nu-și piardă niciodată bunătatea.

Nu este despre ce vreau eu, e despre ce vrea ea şi despre cum reuşeşte să o cizeleze societatea. Mă surprinde în fiecare zi cu lucrurile bune pe care le găseşte chiar şi în oamenii care, poate, nu au gânduri bune.

Întotdeauna găseşte o scuză când cineva e neplăcut, are câte o vorbă bună pentru cineva care a trecut printr-o situaţie neplăcută… Sper să nu îşi piardă această bunătate şi nevoia de a îi ajuta pe ceilalţi. În rest, îmi doresc să fie fericită„, a declarat Liana Stanciu pentru libertateapentrufemei.ro.

Liana Stanciu nu vrea sub nici o formă să intervină în viitorul Teodorei și o lasă să-și ia singură deciziile.

Nu pot şi nici nu vreau să fac astfel de exerciţii. Îl las pe Dumnezeu să decidă. Cred cu tărie că dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă îi spui despre ce ai face tu în viitor„, a mai spus Liana.

Citește și: Ultimul interviu dat de prinţesa Diana, redat în serialul de The Crown. Când se va difuza pe Netflix

Citește și: Cum se înțelege Carmen Tănase cu Anghel Damian, pe platourile de filmare:’La un moment dat, simțeam că nu mai am lacrimi, secasem. E foarte greu când…’

Cum e, pentru Liana Stanciu, viața cu o fiică adolescentă

Anul trecut, Liana Stanciu a povestit despre cum e viața ei cu o adolescentă acasă. „Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: Nu te mai suport!, Ba eu!, după care ne luăm în braţe: Am greşit! Am spus o prostie!, Şi eu! Te iubesc!, Şi eu! Pa!. Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri.

Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine', a declarat Liana Stanciu, pentru okmagazine.ro.

Ce pasiuni are Teodora, fiica Lianei Stanciu

În prezent, Teodora se face tot mai frumoasă, pe timp ce trece. După pletele lungi şi blonde şi trăsăturile chipului, e clar că o moşteneşte pe mama sa.

Crescută într-un mediu muzical, cu oameni frumoşi şi interesanţi, fiica Lianei Stanciu are toate şansele să se dezvolte într-unul dintre domeniile în care performează părinţii săi. Cu toate acestea, se pare că este tot mai atrasă de partea de producție, și nu de creație.

„Teodora cântă, dar după ce a văzut cât de greu i-a fost tatălui ei în ultimii doi ani, nu cred că mai e atât de setată să cânte. Mai degrabă ar vrea să facă producţie muzicală', a mai precizat Liana Stanciu despre fiica ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton