Cum arată fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Maria a împlinit 8 ani în toamna anului trecut

 Dumitrache Laura
.

Cum arată fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. În urmă cu mai bine de doi ani, Victor Ponta și soția sa au adoptat-o pe Maria. La acea vreme, micuța avea șase ani, iar cuplul a decis să o adopte. Iată cum arată acum Maria, în vârstă de 8 ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daciana Sârbu și Victor Ponta formează unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din lumea mondenă din România. Victor Ponta s-a retras din luma reflectoarelor după ce a renunțat la poziția de premier al țării. În urmă cu doi ani, politicianul și soția sa au adoptat o fetiță în vârstă de șase ani.

ponta si sotia saponta si sotia sa

Maria avea doar 6 ani când a fost adoptată de Daciana și Victor Ponta. Soția politicianului a decis să o adopte pe micuța în momentul în care a văzut-o, dar nu înainte de a se sfătui cu cei doi copii, Irina și Andrei. Acum, Maria este cel de-al treilea copil al cuplului.

Citește și: Maria, fiica adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu, a împlinit 8 ani: „Familia ta este aici pentru tine”

Citește și:Victor Ponta și Daciana Sârbu, imagine emoționantă la prima serbare a fiicei lor adoptate: „Părinți mândri'

Citește și:'Condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite. A venit special pentru mine'. Cum o protejează Anghel Damian pe Theo Rose, la filmările pentru 'Clanul', în perioada sarcinii

Citește și:„E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent…”. Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei, Mario Mutu

Cum arată la 8 ani fiica adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta

Victor Ponta și Daciana Sârbu au anunțat în urmă cu mai bine de doi ani că au adoptat o fetiță. Maria avea șase ani când a fost adoptată, iar în urmă cu câteva luni a împlinit 8 ani. Politicianul și soția sa și-au dorit foarte mult să devină părinții adoptivi ai Mariei, iar acum sunt extrem de fericiți alături de fiica lor.

Cuplul mai are o fiică, Irina, în vârstă de 15 ani, iar Andrei, în vârstă de 22 de ani este fiul lui Victor Ponta din prima căsnicie. Acum, Maria are 8 ani și pare că s-a acomodat foarte bine în noua ei familie. De ziua ei de naștere, părinții i-au făcut o surpriză și au dus-o la Disneyland.

Daciana Sârbu și Victor Ponta au plecat în vacanță alături de copiii lor

Daciana Sârbu și Victor Ponta au plecat la munte alături de copiii lor. Soția politicianului a postat într-un InstaStory o imagine în care apar Victor Ponta și fetele lor, Maria și Irina, în aeroport, îndreptându-se către avion. De asemenea, Daciana Sârbu a postat pe Instagram câteva imagini din vacanță, iar în imagini Maria este foarte fericită, alături de mama ei.

Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva. Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple', a povestit Daciana Sârbu despre prima întâlnire cu Maria.

Daciana Sârbu: „Și-a dorit mult o soră și era fericită”

Daciana Sârbu a vorbit despre fiica sa adoptivă, Maria, în podcastul lui Mihai Morar, în anul 2021. Soția lui Victor Ponta a declarat că Andrei, fiul politicianul a fost de acord cu adopția Mariei, iar Irina și-a dorit foarte mult o soră.

În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj poţi. Am luat decizia când eram toti', a mai spus Daciana Sârbu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton