Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. Artista se îmbracă foarte elegant și are șofer personal

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. Artista Dida Drăgan rămâne unul dintre punctele de referință pentru muzica ușoară românească. Cu stilul ei inconfudabil de a interpreta melodiile, talentata cântăreață a reușit să emoționeze generații de spectatori. Dida Drăgan a locuit mai mulți ani în Elveția, iar în prezent se află în România, unde a fost fotografiată pe străzile din Capitală de către fotoreporteri. Dida Drăgan și-a păstrat alura elegantă și a apelat la un șofer personal care să o ajute la câteva mici treburi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. Dida Drăgan continuă un simbol pentru muzica din România, iar la vârsta de 76 de ani, reușește să impresioneze prin stil și eleganță. Artista a locuit o vreme în Elveția, însă gîndul i-a fost mereu la țara ei natală, astfel că a revenit în România, pentru ceva mai mult timp. Dida Drăgan a fost mereu o prezență foarte dicretă, chiar și atunci când era în plină glorie, astfel că aparițiile ei dincolo de scenă au fost mereu rare. Dida Drăgan a fost recent zărită pe străzile din Capitală de către fotoreporterii Playtech, care au surprins-o în timp ce cobora din mașină. Iată cum arată celebra artistă Dida Drăgan!

dida-dragan-soferdida-dragan-sofer

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani. Artista se îmbracă foarte elegant și are șofer personal

Dida Drăgan demonstrează că este într-o formă extraordinară, chira și la vârsta de 76 de ani. Considerată una dintre cele mai talentate artiste din România, cu un stil unic de interpretare, Dida Drăgan a fost fotografiată pe străzile din Capitală, emanând aceeași eleganță distinsă. Cu părul scurt, ochelari de soare supradimensionați, o jachetă olive și o geantă din piele neagră, Dida Drăgan a coborât din mașină și a fost ajutată de șoferul ei, care i-a cărat cumpărăturile, până la intrarea în vila, unde locuiește. Artista stă alături de fiul ei, într-o casă superbă, dintr-o zonă bună a Capitalei.

 Sunt un om ca oricare altul. Vreau să îți mai zic că eu sunt o artistă. Nu o vedetă! Sunt o persoană care a muncit tot timpul pentru visul său, pentru profesia sa, dar și pentru publicul ei pentru ca totul să iasă bine.', mărturisea solista, în 2022, pentru Click.

Citește și: Dida Drăgan n-a renunțat la muzică, dar este selectivă cu aparițiile: „Nu este defăimător să cânți în cârciumă, doar că eu nu știu să fac asta”

Citește și: Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan și Marina Voica, revedere emoționantă la un eveniment. Cum arată acum divele Epocii de Aur

Citește și: Gina Pistol, despre zvonurile că ar pleca la PRO TV: „Bineînțeles că o să mă întorc în televziune'. Cu ce se ocupă de când a plecat de la Antena 1

Citește și: Doina Teodoru, despre căsătoria cu Cătălin Scărlătescu: „Scopul meu nu este să mă mărit'. Ce spune despre copii

Care este cel mai mare regret al Didei Drăgan

Dida Drăgan s-a făcut remarcată printre celelalte artiste din România și a fost supranumită „vocea de flacără a României'. Cântăreața a povestit într-un interviu despre cel mai mare regret.

„Da, am regrete în viață! Cel mai mare regret este am fost încuiată la sertar. Am fost un artist tare cuminte. Mie nu îmi place să bat toba în public. Îmi place liniștea! Sunt o femeie foarte cuminte. Nu mă duc la baruri sau la nu știu ce petreceri! Nu am timp de așa ceva. Nici nu îmi doresc să fiu altfel pentru că nu îmi permite programul!', a declarat Dida Drăgan, exclusiv pentru click.ro.

FOTO: Playtech, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton