Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani: "Nu mi-am dorit să..."

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani. Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră și își ține mai tot timpul fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, vedeta a postat o fotografie în costum de baie, iar un val de comentarii a apărut în mediul online. Iată ce au comentat internauții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Delia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta a reușit să își creeze o imagine extrem de bună atât în mediul online, cât și la TV! Deși aparițiile sale sunt mereu extravagante, blondina nu poartă aproape niciodată haine mulate, păstrându-și stilul specific.

delia-1-4delia-1-4

Însă, de curând, îndrăgita artistă s-a fotografiat în costum de baie, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Fanii au fost surprinși să vadă cât de bine arată artista, iar zeci de comentarii au curs la ultima postare. Iată ce au scris internauții!

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam.Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani

Delia este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, dar își promovează și piesele prin intermediul acestor platforme. Recent, îndrăgita artistă și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat mai multe imagini în costum de baie, din curtea sa.

Se știe deja că vedeta este adepta unui stil de viață cât mai sănătos, face sport ori de câte ori are ocazia și chiar și-a făcut o mică sală de fitness la ea acasă. Însă, internauții au fost surprinși să vadă cât de bine arată.

Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu s-a fotografiat într-un costum de baie, format din două piese, în timp ce sărea în trambulină. Zeci de comentarii au fost lăsate la postarea respectivă, iar fanii artistei au felicitat-o pentru modul în care arată.

„Câte zoom-uri s-or fi dat la pozele astea… 🔥🔥🔥', „Dar numai nu mai scoate limbaaa!!! că vezi cum rămâi fără ea aterizând…', „Niciodată nu mi-am dorit mai mult sa fiu o trambulina', sunt o parte dintre comentariile fanilor.

De ce Delia poartă întotdeauna haine largi

Delia are un stil vestimentar foarte bine definit! Vedeta a menționat că este adepta hainelor largi deoarece astfel se simte extrem de protejată. Mai mult decât atât, ea nu exclude varianta de a fi îmbrăcată sexy, însă consideră că o va aborda atunci când va simți acest lucru.

„Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu’, a spus ea în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton