Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. A împlinit 24 de ani: „E parte din sufletul meu”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Celebra artistă este tare mândră de familia ei, în special de fata sa, care a împlinit, recent, 24 de ani. Vedeta a postat pe rețelele sociale o fotografie, alături de un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării fiicei sale. Iată i-a transmis cunoscuta cântăreață! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu s-a stabilit în Finlanda, acolo unde locuiește, de un deceniu, alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din spațiul public. Mai mult, partenerul vedetei este cel care le iubește necondiționat atât pe artistă, cât și pe fata ei, ca și cum ar fi propriul său copil. Fata cântăreței a stat ani de zile în aceeași casă cu cei doi, însă odată cu intrarea la facultate, fiica Narcisei Suciu și-a luat viața în propriile mâini, fiind acum un adult matur și responsabil. 

daria-craciun-1daria-craciun-1

Narcisa Suciu este o mamă și o soție împlinită. Are o fată care îi seamănă leit și de care este foarte mândră! Recent, Daria a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, devenind totodată o tânără fermecătoare și încrezătoare în sine. Fiica Narcisei Suciu a fost admisă, acum câțiva ani, la o facultate de Arte Plastice. 

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă:„Nu mă suportă'

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România.Artista locuiește în Finlanda și are o fiică superbă

Citește și: Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea?Cu cine a fost surprinsă

Citește și: Laura Bretan revine în finala Românii au Talent, la 6 ani după ce a câștigat competiția:”A fost o mare surpriză”

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. A împlinit 24 de ani

Celebra artistă s-a mutat, acum un deceniu, în Finlanda. Acolo, locuiește alături de soțul său, Veikko Miettinen. Inclusiv fiica Narcisei Suciu a locuit o perioadă cu ei, însă odată ce a intrat la facultate acum câțiva ani, drumurile lor s-au separat. Acum, tânăra în vârstă de 24 de ani, care e și foarte activă pe Instagram, trăiește în Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei. Cu ocazia aniversării Dariei, Narcisa Suciu a postat o fotografie, alături de un mesaj emoționant, pe pagina de Facebook.

„Am vrea sa le dam copiilor tot ce e mai bun. Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut. Am vrea sa nu-i auzim niciodata spunand că parintii mei n-au avut posibilitatea sa…

De ziua Dariei, în fiecare an, am încercat să-i fac un cadou care s-o surprindă și s-o bucure. La 14 ani i-am făcut contul ei în banca și cardul ei. La 18 ani i-am luat mașină ( un Seat albastru care i-a plăcut foarte tare)… Au mai fost tot felul de excursii, bijuterii, am făcut ce-am putut și ce-am știut mai bine.

Anul asta am surprins-o cu un cadou care se concretizează abia acum, în seara asta: i-am luat bilete la Scala di Milano. Eu n-am apucat încă să vad Milano (dar o să reușesc să-l vad peste trei săptămâni, vă povestesc eu) și nu știu dacă am să apuc sa vad un spectacol la Scala. Însă ea e acolo acum și cu ea e parte din sufletul meu', a scris Narcisa Suciu pe rețeaua socială.

Cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu

Daria Crăciun este o tânără talentată, care a absolvit Artele Plastice. Mama ei a suferit mult când ea a plecat de acasă pentru a studia. Chiar dacă s-a mutat tot în Finlanda, Daria locuia la o distanță de 500 de kilometri de familia ei. Se întâmpla în urmă cu trei ani de zile, când a fost admisă la o facultate de arte plastice. Daria Crăciun a avut în 2019 o expoziție la un centrul cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute… E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria. El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani', declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton