Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați: "Mă uit și îmi place ce văd"

 Dumitrache Laura
.

Dana Săvuică a recurs la o operație de reducție și lifting a sânilor. Vedeta și-a dorit de mult timp să își micșoreze sânii, iar acum este foarte fericită. Dana Săvuică a postat pe rețelele de socializare câteva imagini după operația de micșorare a sânilor și este încântată de rezultat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică, în vârstă de 53 de ani, și-a îndeplinit visul și și-a făcut o operație de micșorare a sânilor. Vedeta a recurs la această intervenție de reducție si lifting a sânilor, iar recent le-a arătat fanilor din mediul online cât de mulțumită este de rezultat.

dana savuicadana savuica

Dana Săvuica este activă pe rețelele de socializare și și-a ținut la curent admiratorii cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. După operație de reducție de lifting a sânilor, vedeta a postat câteva imagini cu ea de pe patul de spital.

Citește și:Dana Săvuică s-a internat în spital pentru a-și opera sânii: „Formele corpului meu au fost perfecte'

Citește și:Dana Săvuică a plâns în direct, după ce a rememorat suferințele din tinerețe. Momentele care i-au marcat viața vedetei: „Toată viața mea m-am luptat'

Citește și:„Am jucat cu mama moartă în casă”. Tudorel Filimon, alias Nea Popa din serialul „La bloc”, a rămas marcat de o dramă teribilă

Citește și:„Analizele erau extrem de proaste, e greu să reziști”. Ce probleme de sănătate a avut fiul Simonei Gherghe

Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați

Dana Săvuică s-a internat ieri în spital pentru operația de reducție și lifting a sânilor. Vedeta își dorea de mult timp să își micșoreze sânii, iar acum visul i s-a împlinit. Fostul fotomodel s-a operat la o clinică privată, iar rezultatele au multumit-o pe Dana Săvuică. Mai mult, afacerista a postat și primele imagini cu ea după operația de micșorare a sânilor. Dana Săvuică este încântată de rezultat și a fost externată din spital.

„Hei, dragilor! Dacă tot am postat astăzi de dimineață înainte de operație, vă sunt datoare și cu un mesaj de după operație. Totul a decurs bine, acum trebuie să aștept 3 ore după operație să pot bea ceva, am gâtul așa pentru că știți că este un tub pe care ți-l bagă în timpul operației. Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd, așa că va țin la curent cu starea mea dar încă sunt foarte amețită de la anestezie așa că mă voi culca la loc', povestea aseară, pe pagina ei de Instagram, Dana Săvuică.

Dana Săvuică trebuie să poarte o bustieră medicală

Dana Săvuică este fericită acum că a apelat la intervenția de micșorare a sânilor. Vedeta le-a spus fanilor din mediul online că medicul i-a recomandat să poarte o bustieră care o va ajuta să se recupereze după operație.

„Domnul doctor a sunat personal la spital și a spus că trebuie să-mi pun imediat bustiera medicală și mi s-a spus că trebuie să stau cu ea nonstop, cel puțin 2 luni de zile și așa o să fac. Bustiera susține sânii și ajută la refacerea lor și gata, m-am conformat!', a mai spus Dana Săvuică.

De ce a apelat Dana Săvuică la operația de micșorare a sânilor

Fostul fotomodel a avut întotdeauna sânii mari, iar înainte de operația de reducție și lifting a sânilor a povestit care a fost motivul pentru a decis să facă acest lucru. Dana Săvuică susține că există avantaje și dezavantaje ale sânilor mari.

„După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni'. Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe tine. Sănătate, estetică și puțină vanitate.., a spus Dana Săvuică, fanilor ei de pe rețelele sociale. 

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton