Cum arăta Dana Budeanu în tinerețe. S-a transformat total

 Laciu Andreea
.

Mulți s-au întrebat cum arăta, de fapt, Dana Budeanu în tinerețe. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, vedetele se tem de criticile ei, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă pe cine mai ia în vizor. Dincolo de replicile ei celebre, care au intrat în istorie, mulți apreciază și modul fabulos în care arată. Dana Budeanu a împlinit vârsta de 43 de ani, dar se menține într-o formă de invidiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că face parte de niște ani buni din showbiz, ultimii ani i-au adus cu adevărat o mulțime de fani, după ce Dana Budeanu a început să comenteze ținutele vedetelor și nu numai, pe canalul ei de Youtube. În trecut, era o prezență constantă în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, iar succesul ei a continuat și în mediul online. Parcă a descoperit secretul tinereții veșnice și puțini mai știu cum arăta criticul de modă cu ani în urmă.

dana-budeanu-0dana-budeanu-0

Cum arăta Dana Budeanu în tinerețe

A fost activă în ultimii 10 ani pe rețelele de socializare, iar acum este una dintre cele mai influente voci din online. Chiar dacă este criticată de mulți și este și o figură controversată, conturile ei sunt urmărite de un număr mare de oameni. Această comunitate și-a construit-o în timp, iar fotografiile din arhiva de pe Facebook ne dezvăluie atât evoluția ei profesională și personală, cât și cea legată de aspectul fizic.

În anul 2012, Dana Budeanu a ales o fotografie de profil din arhiva personală, pe care a postat-o pe contul ei personal. Însă, dacă privim acum acea imagine, nici măcar nu o mai recunoaștem pe vedetă. Realizatoarea rubricii Verdict era și atunci brunetă și se pare că prefera să poarte breton, dar chipul ei din urmă cu mai mulți ani este mult schimbat față de cel de acum, atât datorită tunsorii ușor diferite, dar și al machiajului.

Citește și: Cum a rezolvat Dana Budeanu problema facturilor uriașe primite de părinții ei: „Să nu mai faceţi asta'

Citește și: Cum arată Elena Băsescu după ce s-a spus că ar fi exagerat cu operațiile estetice

Citește și: Elena Băsescu, apariție de senzație într-o rochie semnată Dana Budeanu. Câți bani a costat

Citește și: Ce bine arată Harrison Ford la 80 de ani! Starul din Indiana Jones, apariție de senzație pe străzile din West Hollywood

Cum își menține silueta

Când vine vorba despre prima masă a zilei, vedeta are un obicei pe care îl respectă cu sfințenie. La finalul săptămânii, se răsfață cu dulciuri.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort.

Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant.

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc’, a dezvăluit Dana Budeanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton