Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Vali Vijelie. Claudia Rusu a împlinit 24 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Vali Vijelie. Vali Vijelie se poate lăuda cu patru copii, trei băieți și o fiică superbă. Recent, unica fată a lui Vali Vijelie, Cati, și-a celebrat ziua de naștere. Tânăra a împlinit 24 de ani, iar tatăl său i-a organizat o petrecere superbă. Vali Vijeli este tare mândru de Cati, așa că a postat câteva imagini de la eveniment și i-a transmis fetei sale un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Vali Vijelie. Cunoscutul manlist Vali Vijelie are doi copii dintr-o relație anterioară și alți doi cu actuala sa soție, Carmen Rusu. Singura fiică a manelistului Claudia Rusu, și-a celebrat ziua de naștere, în urmă cu câteva zile, iar Vijelie i-a organizat o petrecere minunată. Claudia a fost înconjurată de familie și prieteni, iar din imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate vedea cât de mândru este Vali Vijelie de fiica lui.

496295496295

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Vali Vijelie

Claudia Rusu, fiica lui Vali Vijelie, a împlinit 24 de ani și studiat cursurile Facultății de Drept. Claudia a ales un drum total diferit de al tatălui ei și se simte foarte împlinită la acest moment. Recent, Cati a celebrat împlinirea vârstei de 24 de ani, iar Vali Vijelie a organizat un eveniment fastuos pentru singura lui fiică. Vijelie a postat câteva imagini pe social-media de la petrecere, dar și un mesaj pentru Cati. La 24 de ani, Claudia Rusu este o femeie încrezătoare și muncitoare care visează să ajungă avocat.

„La mulți ani, prințesa lui tati! #24', a scris Vali Vijelie, pe Instagram.

Citește și: Vali Vijelie și-a cumpărat stea pe Walk of Fame. Cât a plătit pentru a avea numele alături de marile vedete ale lumii

Citește și: Artista Mihaela Staicu susține că s-a iubit cu Vali Vijelie: „M-a furat de pe stradă. M-a dus…'

Vali Vijelie: „Fata și băiatul meu prețuiesc banul”

Vali Vijelie a mărturisit că nu și-a răsfățat copii și că i-a învățat să muncească pentru a aprecia valoarea banului.

Am cea mai frumoasă familie din lume, copii responsabili și muncitori, și asta datorită muncii soției mele, căreia îi voi mulțumi mereu. Carmen s-a ocupat de educația copiilor, de pregătirea și formarea lor, eu am fost mai mult pe drumuri și cu recompensele. Mi-aș fi dorit să o ajut, însă sigur n-aș fi putut s-o fac atât de bine cum a făcut-o ea', a mărturisit Vali Vijelie.

Fata și băiatul meu prețuiesc banul, iar dacă au primit un lucru, chiar și ceva scump, înseamnă că l-au meritat. Nu sunt răsfățați și învață bine. Cati a luat bacalaureatul cu o medie bună și sunt foarte mândru de ea', a mai spus manelistul.

FOTO Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton