Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fostul câștigător de la Românii au Talent: „M-am însurat”

 Miniosu Alexandra
.

Cristian Leana a câștigat Românii au Talent în anul 2015. Tânărul i-a impresionat atunci pe jurați, dar și pe telespectactori prin capacitățile sale uluitoare. El a reușit să rezolve cubul rubik în doar câteva secunde, cu o singură mână și fiind legat la ochi. Între timp, acesta s-a însurat, iar în viața lui au avut loc mai multe schimbări. Cum arată și cu ce se ocupă acum?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Leana a rămas în memoria fanilor emisiunii Românii au Talent prin abilitățile sale unice. Deși a mai participat de două ori înainte, el a reușit să câștige concursul a treia oară, în 2015. Cunoscut sub denumirea de „Mister Puzzle', acesta i-a dat atunci pe toți pe spate, după ce a rezolvat un cub rubik cât ai clipi.

c6-7c6-7

Așadar, în urmă cu șase ani, Cristian Leana a câștigat marele premiu de la Românii au Talent. Acesta a fost în valoare de 25.000 de euro. Tânărul nu a stat pe gânduri și a luat inițiativă imediat, investind banii în visurile și planurile sale de viitor.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță:„Dureri, copilul se mișca'

Citește și: Când se mărită Carmen Grebenișan.Le-a pus condiții invitaților

Citește și: Catherine Zeta-Jones vine în România.Ce rol va juca în noua serie Familia Addams

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fostul câștigător de la Românii au Talent

Cristian Leana a povestit că prin cei 25.000 de euro și-a văzut visul împlinit. Fostul câștigător de la Românii au Talent a investit o parte din ei pentru a cumpăra o casă. Tânărul își dorea asta de foarte mult timp, având în vedere că a stat mai mereu în chirie.

„Cu banii aceia (n.r – 25.000 de euro) mi-am luat o casă, la vreo 40 de kilometri de Bucureşti. Am mai pus vreo 10.000 şi mi-am luat casa, acum câţiva ani. Trebuia să mă şi căsătoresc, mi-am adus şi părinţii, care au avut mereu grijă de mine, aşa că aveam nevoie mare de o casă', a mărturisit Cristian Leana, fostul câștigător de la Românii au Talent, pentru Impact.

Pe lângă casa visurilor lui, Cristian Leana plănuiește să mai investească banii și în cumpărarea unor animale. Mai exact, el s-a gândit să ia niște păsări, dorindu-și să aibă o curte plină. Conform spuselor lui, nu s-ar mai întoarce niciodată la bloc, aici având parte de mai mult spațiu și aer curat.

„Ne dorim să ne cumpăram niște animale pe lângă casă. De exemplu m-am gândit la niște păsări, ca de exemplu găini, curci. Îmi doresc să avem de toate pe lângă casă. Nu se compară cu statul la bloc, aici este aer curat, putem să ieșim prin curte, să stăm la umbra unui copac, să ne relaxăm. Aici este altceva, altă viață. Este frumos, este aer curat, ne place tuturor', a mai spus el.

Tânărul s-a așezat casa lui

Cristian Leana are parte de noroc și în viața amoroasă. Tânărul s-a așezat la casa lui, însurându-se cu aleasa inimii lui. Acesta se declară un om fericit și spune că el și partenera lui se înțeleg de minune. Despre copii, el a declarat că amândoi își doresc o familie numeroasă, însă momentan nu se gândesc la asta, fiind ocupați cu partea profesională.

„M-am însurat și suntem tare fericiți și bine împreună. Momentan nu avem în plan să devenim părinți, însă vrem asta pe viitor. Visăm la o familie numeroasă și frumoasă, aș minți dacă aș spune nu. În momentul de față altele îmi sunt prioritățile. Trebuie să ne realizăm profesional, soția mai are încă un an și termină facultatea. Mai este de muncă!', a mai spus Cristian Leana.

După cum probabil v-ați dat seama, marea pasiune a lui Cristian Leana sunt cuburile rubik. Acesta se laudă cu o colecție de 720 de cuburi. Tânărul a început să facă din ele diferite portrete, iar munca lui este foarte apreciată de public.

Sursă foto: Instagram & Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton