Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Ce relație are cu ei: "Este un tată..."

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Dan Șucu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Majoritatea românilor în cunosc de la emisiunea Imperiul Leilor. Cu toate astea, marea avere a afaceristului sunt cei patru copii, cele două fete din căsnicia cu Camelia Șucu și cei doi băieți făcuți cu Diana Șucu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Dan Șucu este supranumit  „milionarul care a mobilat România', având afaceri cu mobilă. În 2011, afaceristul avea o avere estimată de revista Forbes la 150 milioane de euro. Dan Șucu a devenit cunoscut publicului odată cu emisiunea „Imperiul leilor', dar și pentru că a devenit acționat al echipei Rapid.

Dan sucu si sotia saDan sucu si sotia sa

Dan Șucu este căsătorit cu fosta prezentatoare de știri Diana Șucu. Împreună au doi băieți adolescenți, iar afaceristul mai are două fiice din căsătoria cu Camelia Șucu. Dan Matei și Petru Andrei Cristian seamănă izbitor de ine cu tatăl lor.

Citește și: Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor.Au împreună doi copii

Citește și: De ce refuză Dan Șucu de la Imperiul Leilor să se pensioneze:”Nu aș vrea să renunț vreodată…”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret:„A fost ceva restrâns'

Citește și:Cum se descurcă Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară:”Nu am reușit să dorm mai deloc”

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor

Dan Șucu este căsătorit cu Diana Șucu, iar împreună au doi băieți. Dan Matei, 16 ani și Petru Andrei Cristian, 14 ani, au toate șansele să ducă mai departe afacerile familiei. De curând, familia Șucu a fost plecată în vacanță, la St. Moritz, Elveția, de unde Diana a postat imagini minunate cu soțul si copiii săi. Dan Șucu este mândru de copiii săi. Andrei face fotbal de performanță și joacă pe post de mijlocaș la juniori, la Rapid U14. Dan, fiul cel mare este pasionat de matematică și îl moștenește pe tatăl lui.

„Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui. (râde) Eu sunt mama-cloşcă, deşi încerc să mă autoeduc şi cred că o să fiu o soacră atentă la nurorile ei. Dan este un tată implicat, cald şi foarte atent în ceea ce priveşte familia', povestea, Diana Șucu, despre băieții ei, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Dan Șucu are două fiice cu fosta lui soție, Camelia Șucu

Omul de afaceri Dan Șucu a fost căsătorit cu Camelia Șucu, cu care are două fiice, Cristina și Ioana. Cele două sunt absolut superbe. În timp ce Cristina seamănă cu mama ei, Ioana a moștenit trăsăturile tatălui ei.

Dan Șucu avea 21 de ani când s-a căsătorit prima dată. Afaceristul a divorțat de Camelia Șucu în 2007. Ambele fiice are propriile afaceri și se descurcă foarte bine, semn că au moștenit talentul părintelui său.

Camelia Șucu, despre divorțul de Dan Șucu

Fosta soție a lui Dan Șucu, bărbatul alături de care și-a clădit afacerea, a declarat că mariajul lor a ajuns al final pentru că nu reușeau să fie prieteni, așa cum ar trebui să se întâmple într-o relație.

Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie.Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut, a declarat Camelia, fosta soție a lui Dan Șucu, relatează impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton