Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Bărluțiu, actrița din Lacrimi de Iubire: „După vârsta de 30 de ani, totul se schimbă”

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Bărluțiu, actrița din Lacrimi de Iubire. Mihaela Bârluțiu a devenit cunoascută după ce a interpretat-o pe Nicole în serialul Lacrimi de iubire. Anii au trecut, iar actrița s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, alături de soțul și fiicele ei. În vârstă de 34 de ani, Mihaela Bârluțiu arată impecabil și a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Bărluțiu, actrița din Lacrimi de Iubire. Mihaela Bârluțiu a interpretat-o pe Nicole în telenovela românească Lacrimi de iubire și devenise un adevărat idol pentru adolescenții de la noi din țară. Deși au trecut aproape 20 de ani de la lansarea serialului, Mihaela Bârluțiu arată la fel de frumoasă.

mihaela barlutiumihaela barlutiu

Viața Mihaelei Bârluțiu s-a schimbat total după ce s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Actrița s-a mutat de aproape 15 ani peste hotare, împreună cu soțul și cele două fiice ale lor. Recent, Mihaela Bârluțiu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă, dar și ce planuri de viitor are.

Citește și: O mai țineți minte pe Nicole din telenovela Lacrimi de Iubire? Cum arată Mihaela Bărluțiu acum: este mamă și soție

Citește și:Îți mai aduci aminte de Maia din Lacrimi de iubire? S-a căsătorit și s-a retras din viața publică

Citește și:Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier: 'Uneori viața este imprevizibilă și…'

Citește și:Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Bărluțiu, actrița din Lacrimi de Iubire

Mihaela Bârluțiu, în vârstă de 34 de ani, a părăsit România în urmă cu aproape 15 ani și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Actrița din serialul Lacrimi de iubire locuiește alături de soțul ei, Valentin, iar împreună au două fetițe minunate. Deși au trecut aproape 20 de ani de la lansarea serialului, Mihaela Bârluțiu arată impecabil. Actrița a dezvăluit cum reușește să se mențină tânără.

„Fac pilates, dorm 7-8 pe noapte, adorm devreme și încerc să nu mă epuizez în niciun fel. Orice e exagerat îți poate dăuna.(…)Tot ce pot spune este că după vârsta de 30 de ani, începi să fii femeie. Totul se schimbă. Iar eu sunt de părere că o femeie începe să devină frumoasă, stabilă, confidentă, responsabilă și pot continua cu aceste vorbe frumoase. Abia după vârsta de 30 de ani se întâmplă toate acestea. Până atunci, ești în creștere„, a spus Mihaela Bârluțiu pentru fanatik.

Ce spune Mihaela Bârluțiu despre revenirea în România

Mihaela Bârluțiu are o familie frumoasă și o carieră profesională de succes în America. Întrebată dacă ar accepta să se întoarcă în România pentru un nou proiect cinematografic, Mihaela a dezvăluit că nu ar rezista să stea prea mult în România.

Nu știu dacă aș rezista să stau 2-3 ani în Romania, dar aș putea călători din România în Los Angeles. Depinde foarte mult și ce fel de proiect”, a mai spus aceasta. Cu toate astea, actrița a recunoscut că îi este dor de prieteni și de familie. „De familie si câțiva prieteni. La altceva nu simt lipsa… Am aproape 15 ani de America, aici e casa mea.”

Mihaela Bârluțiu are o afacere de succes în America

Fosta actriță a plecat în SUA la mai putin de patru luni de când s-a terminat telenovela Lacrimi de iuire, iar de atunci a rămas în America. După ce l-a cunoscut pe actualul ei soț, cei doi și-au deschis o afacere.

Mihaela Bărluțiu și soțul ei locuiesc într-un cartier luxos din Beverly Hills. Ei au o afacere cu mașini, Black Exclusive, care le aduce foarte mulți bani. Vedeta a spus că în prezent, afacerile de familie merg foarte bine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton