Cum arăta Crina Abrudan pe vremea când prezenta știrile la Antena 1. Acum participă la Survivor

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arăta Crina Abrudan pe vremea când prezenta știrile la Antena 1. Crina Abrudan, 45 de ani, este una dintre cele mai noi concurente venite în tabăra Faimoșilor, la Survivor România 2023. Vedeta a devenit cunoscută publicului larg, când era prezentatoare la pupitrul știrilor sportive de la Antena 1. Crina Abrudan a decis să renunțe la televiziune în urmă cu mai mulți ani, iar între timp, a trecut printr-o transformare fizică uimitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Crina Abrudan este noua concurentă de la „Survivor România' 2023 și face parte din echipa Faimoșilor. Vedeta în vârstă de 45 de ani, a devenit cunoscută ca prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1. La vremea aceea, Crina Abrudan era percepută ca o prezență păcută, ce emana feminitate, o profesionistă în mass-media, pe care publicul o vedea întotdeauna într-un sacou impecabil ce nu lăsa foarte multe la vedere. Odată ce a spus adio televiziunii și și-a deschis un business, Crina Abrudan s-a simțit mai liberă să experimenteze cu look-ul ei, iar în ultima vreme adoptă o imagine extrem de sexy.

339231-20903-1339231-20903-1

Cum arăta Crina Abrudan pe vremea când prezenta știrile la Antena 1

Crina Abrudan este noua concurentă venită în tabăra Faimoșilor, la Survivor 2023. Cu toate că în prezent face furori cu trupul ei lucrat și ipostazele sexy în care se afișează pe social-media, lucrurile stăteau complet diferit pe vremea când Crina Abrudan prezenta știrile sportive la Antena 1.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și: Câți bani câștigă Crina Abrudan la Survivor 2023. Este plătită mai puțin decât Carmen Grebenișan

Publicul avea ocazia să o vadă pe Crina Abrudan, doar în sacou, într-o ipostază foarte serioasă, fără decolteuri amețitoare, sau fuste scurte, care să-i scoată în evidență formele. Vedeta avea un look ceva mai natural, la vremea aceea, fani putând să observe că pe atunci nu avea buzele atât de pline și nici pielea atât de bronzată. Mulți bănuiesc că Abrudan și-a mărit buzele cu acid hialuronic și poate și-a injectat și puțin botox la nivelul feței. Cu toate acestea, Crina Abrudan nu a exagerat cu intervențiile și arată excepțional

Deși prima ei pasiune a fost televiziunea, Crina Abrudan a ales să se reprofileze în domeniul afacerilor. Vedeta și-a deschis o zonă de joacă, iar afacerea îi merge foarte bine. În prezent are mai mult timp pentru ea însăși decât avea pe vremea când era prezentatoare la Antena 1.

Ce dietă ține Crina Abrudan, pentru a fi în formă

Crina Abrudan a revenit acum pe micile ecrane la Survivor România 2023, unde și-a etalat trupul bine lucrat. Fosta prezentatoare a mărturisit că nu respectă o dietă anume pentru a-și menține silueta, însă are un stil de viață sănătos, în care consumă foarte puțină carne.

De la începutul anului am renunțat în mare parte la zahăr si la prăjeli. Apoi la grăsimi am renunțat din Postul Paștelui când pentru prima dată am încercat mâncăruri/produse vegane.

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm

Carnea a ieșit încet din alimentație și habar nu am de ce, ca nu a fost cu intenție. Înainte să plec în Peru a trebuit să țin dietă și mi-am dat seama atunci cât de corect mănânc, pentru că a trebuit să renunț doar la puțina carne pe care o mâncam rătăcită prin diverse mâncăruri.

Și fără să îmi fi făcut un scop din asta, sfârșitul lui 2022 mă găsește aproape vegană. Am ales aceste poze să vedeți cum se vede pe un corp schimbarea de alimentație într-un interval de șase luni, fără a face mai mult sport, fără a da jos kilograme pentru că nu am slăbit, kilogramele sunt tot 53.„, a declarat Crina Abrudan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton