Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani: „Eu nu știu cine e fata care prezenta”

 Borcilă Andreea
.

Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani. Prezentatoarea rubricii de știri sportive este una dintre emblemele postului de televiziune, remarcându-se prin frumusețea unică, părul superb, dar și prin seriozitatea cu care își face munca de mai bine de un deceniu. Ea a postat, recent, un filmuleț pe rețelele sociale, arătând imagini încă de pe vremea când a pășit, pentru prima dată, la PRO TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea nu e străină de televiziune, mai ales că prima dată a fost cooptată în echipa de dansatoare în emisiunea prezentată de Andreea Marin: Surprize, surprize. Atunci, a stat trei luni, apoi s-a orientat spre Realitatea TV și, în final, a ajuns să prezinte știrile sportive la PRO TV.

corina-caragea-8corina-caragea-8

Frumoasa brunetă a împlinit 17 ani de când a intrat în familia PRO TV, pe post de prezentatoare de știri.

Citește și: În ce relații a rămas Corina Caragea cu Andreea Marin, după „Surprize, Surprize':„Mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Corina Caragea în formă. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, fără prea multe restricții:”Mănânc ce vreau, însă…”

Citește și: Florinel Coman a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul:”Am reușit împreună”

Citește și: Ce a recunoscut Doinița Oancea despre Augustin Viziru, la peste 10 ani de când se cunosc:„Mi-a plăcut tot timpul…'

Cum arăta Corina Caragea când a intrat la PRO TV, acum 17 ani

Prezentatoarea tv a postat, recent, pe rețelele sociale un filmuleț inedit, alături de un mesaj care i-a surprins pe fani. Vedeta și-a amintit că, acum 17 ani, pășea pentru prima dată în platoul de la PRO TV și a rămas, până astăzi, fidelă postului tv. În imagini, se vede cum bruneta avea părul tuns scurt, ava un zâmbet foarte larg, dar și multe emoții. Colegul său, Mihai Dedu, este cel cu care colaborează și în prezent.

„Acum fix 17 ani am pășit în PROTV. I-am adunat în 90 de secunde postate aici. Tot că 90 de secunde mi se pare că au trecut acești 17 ani. În filmuleț vedeți primul meu jurnal. Eu nu știu cine e fata care prezenta. Avea o voce ciudată, freza și mai ciudată și un zâmbet până după urechi , menit să îi mascheze emoțiile. Noroc cu domnul brunețel de lângă ea, simpatic și glumeț😃 @mihai__dedu', a scris ea pe pagina de Facebook.

Cum arată o zi din viața Corinei Caragea

Vedeta muncește foarte mult și mereu are o agendă încărcată, chiar și acum, când are deja experiență în televiziune: „Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție. Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare.

Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte. Fetele mă știu de 15 ani și merge repede totul, din fericire. Mă bazez pe ele. Și atunci când ajung din montaj cu 10 minute înainte de jurnal, din altă clădire, după o luptă cu nămeții sau ploaia, ele mă aranjează perfect', ne-a declarat ea, într-un interviu.

Sursă foto: Facebook, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton