Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. A ieșit pe stradă în colanți!

 Martin Lorena
.

Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Laurențiu Reghecampf se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. După despărțirea de Anamaria Prodan, acesta și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc. Frumoasa brunetă urmează să aducă pe lume primul său copil, motiv pentru care antrenorul Craiovei are doar motive să zâmbească!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf urmează să devină părinți! Antrenorul Craiovei este extrem de fericit deoarece va fi, pentru a treia oară, tată de băiat. Frumoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzi CLICK cu doar câteva săptămâni înainte să aducă pe lume primul său copil. Iată cum arată cu burtica de gravidă!

copil-reghecopil-reghe

Aceasta, îmbrăcată lejer într-o ținută complet neagră și cu părul prins, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce pleca de la un control de rutină în zona Primăverii, în Capitală.

Citește și: Corina Caciuc a fost cerută în căsătorie de Laurențiu Reghecampf?Imaginea controversată cu inelul

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă’

Citește și: Când revine Laura Cosoi în televiziune:'În momentul acesta, am o ofertă'

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul Denisei Răducu, la 4 ani de la moartea artistei:'Mai merge acolo…'

Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască

Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Corina Caciuc a fost surprinsă de paparazzi în timp ce pleca de la un control de rutină, în zona Primăverii din Capitală. Aceasta, îmbrăcată în haine lejere de culoare neagră, cu părul prins într-o coadă și cu ochelari pe față, s-a deplasat cu grijă către autoturismul pe care îl conduce, un Audi A8 în valoare de 100.000 de euro. Îmbrăcată în colanți și un tricou mulat pe burtică, e limpede faptul că iubita lui Reghe, însărcinată în aproape nouă luni, nu s-a îngrășat mai deloc, în timpul sarcinii, având o siluetă perfect armonioasă.

Aceasta, în drum spre casa în care locuiește alături de Laurențiu Reghecampf, s-a oprit la o cafenea renumită pentru a-și lua un cappuccino. Corina Caciuc este o femeie împlinită, care abia așteaptă să își țină fiul în brațe.

Laurențiu Reghecampf, despre iubita sa

Laurențiu Reghecampf a fost destul de discret în ceea ce privește declarațiile despre iubita sa. Acesta, în cadrul podcastului cu Cătălin Măruță, a recunoscut că viitoarea mamă a fiului său este femeia alături de care se simte iubit.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc!(…) N-aș schimba absolut nimic. Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simt să rămânem discreți', a spus atunci Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Click, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton