Cum arată copiii Ralucăi Lăzăruț. Imagini rare cu Gemma și Enzo

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată copiii Ralucăi Lăzăruț. Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare de știri, a părăsit România pentru SUA, unde duce o viață frumoasă și liniștită, alături de soțul ei și cei doi copii. Raluca Lăzăruț a adus pe lume, anul trecut, un băiețel, așa că fiica ei mai mare s-a bucurat să aibă în sfârșit un frățior. Cei doi copii ai vedetei au crescut mari, așa că Raluca Lăzăruț a împărtășit pe Instagram câteva imagini cu fiica ei Gemma și micuțul Enzo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată copiii Ralucăi Lăzăruț. Imagini rare cu Gemma și Enzo. Raluca Lăzăruț, 40 de ani, este mama a doi copii, Gemma, fetița ei de 3 ani, și Enzo, băiețelul născut anul trecut pe 14 octombrie. Lăzăruț locuiește, în prezent, în Chicago, SUA, alături de soțul ei, Horațiu Boieriu. Fosta prezentatoare de știri este foarte fericită dedicându-se vieții de familie. Raluca Lăzăruț se bucură din plin de statutul de mamă și împărtășește câteodată imagini cu micuții care cresc pe zi ce trece.

329742370_246381064405720_4578293232160051203_n329742370_246381064405720_4578293232160051203_n

Cum arată copiii Ralucăi Lăzăruț

Raluca Lăzăruț și soțul ei, Horațiu Boieriu, sunt părinții mândri a doi copii, o fetiță de trei ani, pe nume Gemma și un băiețel de câteva luni, pe nume Enzo. Vedeta a împărtășit câteva imagini adorabile cu micuții ei, în care o putem vedea pe superba Gemma, cu zâmbetul pe buze, în pătuțul frățiorului ei mai mic, Enzo.

'Love is în the air', a scris vedeta alături de fotografiile care au emoționat fanii.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru a doua oară

Citește și: Raluca Lăzăruț, mamă a doua oară. Ce sex are bebelușul și ce nume a ales: „Anul în care…”

Citește și: Jurnalistul Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reporterul este acuzat de act sexual cu un minor, iar Pro TV a încetat colaborarea cu el: ‘Condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal’

Citește și: Codin Maticiuc și-a botezat fata cea mică în biserica ridicată de tatăl lui: „Minunile există. Este alegerea noastră dacă le vedem sau nu'

Cum a anunțat Raluca Lăzăruț cea de-a doua sarcină

Raluca Lăzăruț l-a adus pe lume pe fiul ei Enzo, în luna octombrie a anului trecut.

„2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri', scria Raluca Lăzăruț pe rețelele de socializare la jumătatea lunii octombrie, înainte să nască.

Raluca Lăzăruț s-a căsătorit în 2016 afaceristul Horațiu Boeriu și amândoi s-au stabilit în Chicago. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară în 2020, odată cu venirea pe lume a fiicei sale, Gemma.

Raluca Lăzăruț simte dorul României

Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare a Știrilor Kanal D, s-a mutat în Statele Unite în urma cu nouă 9 ani. Aceasta lucrează pentru o agenție de publicitate și se pare că fosta știristă s-a integrat perfect în Statele Unite.
Raluca Lăzăruț este recunoscătoare pentru viața pe care o duce, însă i se face adeseori dor de România.

„N-a fost zi de când am plecat din România în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri.

Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară.

Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că țara aia, cât era de prăpădită, mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume', scria ea la un moment dat pe blogul personal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton