Cum arată copiii lui Eduardo Palomo, din Inimă sălbatică, la 20 de ani de la moartea lui. Fiul actorului seamănă leit cu tatăl său

 Oana Pantazi
.

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la moartea lui Eduardo Palomo, artist pe care românii l-au îndrăgit în telenovela Inimă Sălbatică. Artistul a lăsat în urmă o soție devastată și doi copii mici, Fiona și Luca, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani. Iată cum arată cei doi copii ai actorului acum și cât de mult seamănă fiul cu tatăl lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anii 1990, Eduardo Palomo făcea furori în rolul lui Juan del Diablo, alături de Edith Gonzalez, în telenovela Inimă sălbatică. Din nefericre, ambii actori au avut destine tragice. În timp ce partenera lui s-a stins din viață la 54 de ani, Eduardo Palomo a murit la doar 41 de ani, în urma unui infarct, lăsând în urmă doi copii mici. Acum, Fiona îi calca pe urme tatălui său, fiind actriță, în timp ce fratele ei cântă într-o trupă rock.

eduado-palomo-600×444-1eduado-palomo-600×444-1

Fiul lui Eduardo Palomo îi seamănă foarte mult tatălui său

Moartea lui Eduardo Palomo a devastat milioane de fani. În urmă cu aproape 20 de ani, actorul a murit în urma unui infarct, la doar 41 de ani, lăsând în urmă o soție și doi copii mici. Carina Ricco, la rândul ei actriță, și Eduardo au fost căsătoriți 8 ani.

Citește: Cum arată Cristiana Bota, „vocea de la Teleenciclopedia”, la 75 de ani. A fost una dintre cele mai frumoase crainice TVR

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Oana Radu în Turcia, după ce a slăbit peste 100 de kilograme: „A fost o intervenție grea, am început o viață nouă

Citește și:„Fericită lângă un bărbat puternic. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Citește și: Ce cadouri a împărțit văduva lui Mihai Șora celor care au venit la înmormântarea filosofului

Acum, Fiona are 24 de ani și îi calcă pe urmele tatălui ei, fiind o actriță în plină ascensiune, care încearcă să își facă un nume independent de cel al tatălui. Ea a jucat în serialul Gossip Girl Acapulco, dar și în mai multe filme. Fiona a declarat că rolul din serial l-a jucat în memoria tatălui său, cu toate că până atunci nu găsise puterea și curajul să urmărească nicio telenovelă în care a jucat regretatul actor. Fiica regretatului actor este, de asemenea, și o pictoriță talentată.

Pe de altă parte, mezinul, Luca, s-a îndreptat tot către un domeniu artistic. El a ales domeniul muzical și cântă într-o trupă rock. De când și-a lăsat părul lung, la fel ca tatăl lui, tânărul a început să semene izbitor cu actorul, căruia i-a moștenit trăsăturile fizice.

Eduardo Palomo a murit… râzând

Pe 6 noiembrie 2003, în mod șocant, actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan în Inimă sălbatică, a murit, la vârsta de 41 de ani. Actorul a suferit un infarct în timp ce lua cina alături de soția sa și de câțiva prieteni, într-un restaurant din Los Angeles. În momentul în care unul dintre aceştia a făcut o glumă, actorul a început să râdă puternic, lucru ce i-a provocat stopul cardio-respirator. Soția sa, Carina Ricco, o binecunoscută actriță și compozitoare nu a reușit niciodată să-și mai refacă viața sentimentală, șocul suferit fiind mult prea mare și aceasta preferând să se dedice în totalitate creșterii copiilor.

Și partenera sa Edith Gonzales a avut un final dramatic. Artista a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după ce a sfidat un cancer ovarian. Actrița obișnuia să spună nu că este bolnavă, ci că „doar are cancer’. În 2019, actrița anunța că își dorește să revină pe platourile de filmare, după ce dezvăluise că se recuperase de cancer, și spunea că și-ar dori să devină mamă din nou… În iunie însă, a încetat din viață. Actriţa era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo şi avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.

Ca un blestem, în luna aprilie a aceluiași an a murit și scenarista telenovelei „Inimă sălbatică’, Maria Zarattini, la vârsta de 64 de ani. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton