Cum arată colecția de mașini de lux a lui Lionel Messi. Cea mai scumpă costă 37 de milioane de dolari

 Oana Pantazi
.

Puțini își imaginează cum arată colecția de mașini a lui Lionel Messi, campionul Argentinei fiind pasionat de caii-putere. În pofida faptului că, altfel, este extrem de modest și duce o viață cât se poate de normală, doar bijuteriile din garaj îi deconspiră averea. Cel mai scump bolid achiziționat de fotbalist se ridică la suma colosală de 37 de milioane de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată colecția de mașini de lux a lui Lionel Messi. Conform Forbes, Messi a câștigat din fotbal, până acum, peste 1 miliard de dolari și, cu toate că este extrem de modest pentru statutul pe care îl are, starul Argentinei are totuși o pasiune costisitoare – bolizii de lux. În garajul fotbalistului se află mașini impresionante care au și prețuri pe măsură, cea mai mare sumă cheltuită de Messi pentru o mașină sărind, se spune, de 30 de milioane de dolari!

cum-arata-colectia-de-masini-de-lux-a-lui-lionel-messi5cum-arata-colectia-de-masini-de-lux-a-lui-lionel-messi5

Cum arată colecția de mașini de lux a lui Lionel Messi

Pasiunea lui Lionel Messi pentru bolizi de lux este cunoscută, faimosul fotbalist având o colecție absolut impresionantă. Potrivit Goal, aceasta include un Pagani Zonda Tricolore de 2 milioane de dolari, un Ferrari F430 Spyder, un Dodge Charger SRT8 și un Maserati Gran Turismo.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo.Se cunosc din copilărie și au trei copii

Citește și: Ce este Bisht, pelerina neagră purtată de Messi când a primit trofeul Cupei Mondiale.Mulți l-au criticat că a acceptat să se îmbrace așa

Citește și: Drama lui Messi: își făcea singur injecții cu hormoni, la 12 ani!Campionul avea deficit de creștere

Citește și: Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație:'Suntem sănătoși și avem un copil reușit'

Presa a scris că Messi și-ar fi cumpărat, în 2016, cea mai scumpă mașină de până acum, un Ferrari 335 Sport Spider Scaglietti din 1957, pentru 37 de milioane de dolari. Fotbalistul nu a confirmat speculațiile, dar s-a pozat pe Instagram cu o mașină de jucărie același model, în dreptul căreia a scris: „Noua mea mașină”.

Chiar dacă Messi a vândut multe dintre mașinile de lux pe care le deținea la începutul carierei sale, inclusiv faimosul său Maserati GranTurismo MC Stradale în valoare de 240.000 de dolari și Audi R8 V10 de 210.000 de dolari, fotbalistul deține în continuare o colecție absolut impresionantă.

Messi, pasionat de Ferrari

Cum arată colecția de mașini de lux a lui Lionel Messi. În afară de faimosul Ferrari 335 Sport Spider Scaglietti, despre care se spune că face parte din colecția sa, celebrul argentinian a achiziționat de-a lungul timpului și un Ferrari F430 Spyder, în valoare de 164.500 de dolari. De asemenea, dar fiind că Audi este unul dintre sponsorii Barcelonei, în colecția lui Messi există și un Audi RS6, în valoare de 108.000 de dolari, un Audi A7, în valoare de 69.200 de dolari, dar și un Audi Q7, în valoare de 54.590 de dolari.

În garajul său se află și una dintre cele mai scumpe mărci, Range Rover, messi deținând doi bolizi – Range Rover Vogue, în valoare de 200.000 de dolari, și Range Rover Sport, în valoare de 69.500 de dolari.

Cea mai extravagantă mașină din colecția sa este Pagani Zonda Roadster, una dintre cele mai rare și mai rapide mașini din lume, care costă 3,7 milioane de euro. Fotbalistul mai deține și un Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, în valoare de 282.000 de euro și un Cadillac Escalade, în valoare de 235.000 de euro.

Sursa foto: Twitter, Wikipedia, piataauto.md, landrover.ro, automarket.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton