O mai ții minte pe Claudia Cardinale, sex simbolul anilor '60? Cum arată la 83 de ani, fără operații estetice

 Cica Cristina
.

Actrița italiană Claudia Cardinale făcea furori în anii 1960. Frumusețea ei răpitoare a frânt, cu siguranță, multe inimi la acel moment. Vedeta a împlinit 83 de ani și s-a arătat vehement împotriva operațiilor estetice. Iată cât de mult s-a schimbat și cum arată astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Cardinale este una dintre actrițele a cărei imagine va rămâne întipărită în mintea multor pasionați de film. S-a făcut remarcată grație siluetei și frumuseții sale, însă pe culmile succesului a propulsat-o talentul său actoricesc. A avut o carieră strălucită timp de 60 de ani și a apărut în peste 175 de filme.

DINER DE GALA POUR LA PRESENTATION DU FONDS DE CHARITE OUZBEKISTDINER DE GALA POUR LA PRESENTATION DU FONDS DE CHARITE OUZBEKIST

Claudia Cardinale, rivala Sophiei Loren

De asemenea, Claudia Cardinale a fost o rivală de temut pentru Sophia Loren, dar și pentru Gina Lollobrigida. Și tot ea a fost considerată muza lui Federico Fellini.

Spre deosebire de multe alte actrițe care au căzut în patima operațiilor estetice, Claudia Cardinale a spus ferm și tare că se declară împotriva acestora. În loc să caute elixirul tinereții veșnice, actrița italiană a ales să îmbătrânească natural.

Claudia Cardinale: „Urăsc operațiile estetice'

Ajunsă la 83 de ani, trecerea timpului a lăsat urme vizibile pe chipul actriței, însă vedeta nu pare deloc deranjată de acest aspect. Mai mult, susține că este o femeie normală, iar procesul de îmbătrânire este unul natural.

„Urăsc operațiile estetice sau toate încercările care te ajută să maschezi trecerea timpului. Nu mi-am ascuns niciodată anii, n-am fost și nu voi fi o stea, sunt o femeie normală ca oricare alta', a declarat ferm Claudia Cardinale.

Claudia Cardinale, desemnată cea mai frumoasă femeie din Tunisia

La 16 ani, cursul vieții ei a luat o turnură neașteptată. A știgat un concurs de frumusețe, fiind desemnată „cea mai frumoasă femeie italiană din Tunisia'. Premiul a constat într-o excursie la Festivalul de Film de la Veneția.

Apariția sa de senzație a atras toate privirile, iar de atunci a început să aibă dubii privind planurile sale de a deveni profesoară, după ce mai mulți regizori și producători îi făceau oferte de a lucra împreună, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Toți regizorii și producătorii voiau să facă filme cu mine și eu le spuneam că nu vreau', a povestit ea. Cel care a convins-o în cele din urmă să ofere o șansă actoriei a fost tatăl ei.

Claudia Cardinale l-a refuzat pe Marlon Brando

Frumusețea ei atrăgea bărbații ca un magnet, însă actrița a povestit la un moment dat că a refuzat toate avansurile care i se făceau. Tot atunci a dezvăluit că marea iubirii a vieții ei a fost tatăl fiicei sale, regizorul Pasquale Squitieri, care a murit în urmă cu doi ani.

Mai mult Claudia Cardinale l-a refuzat inclusiv pe celebrul Marlon Brando: „Vreau să vă spun ceva interesant. Făceam un film în America, în New York. Brusc, cineva a bătut la ușă. Era Marlon Brando. El mi-a zis: Sunt Berbec ca și tine și te plac. Trebuie să facem amor. Și i-am zis: NU, dar după ce am închis ușa mi-am zis că sunt bleagă. (…) Primeam foarte multe scrisori de la fani. Voiau să fie cu mine, să locuiască cu mine, dar eu am iubit un singur bărbat. Pe tatăl fiicei mele', a povestit ea.

Drama trăită de Claudia Cardinale: a fost violată

Într-un interviu acordat pentru Le Monde, celebra actriţă a făcut una dintre cele mai emoţionante mărturisiri, dezvăluind că la 17 ani a fost victima unui viol în urma căruia a rămas însărcinată.

A ales să-şi aducă pe lume copilul, un băieţel pe nume Patrick, care, în mod paradoxal, a reprezentat o adevărată salvare pentru ea. Cu gândul la Patrick a ales să muncească, iar ceea ce ea este astăzi i se datorează copilului ei.

„Nu aş fi ajuns aici dacă naşterea fiului meu, în urma unui viol, nu m-ar fi determinat să mă angajez în cinematografie pentru a mă întreţine şi a fi independentă. Pentru el am făcut asta. Pentru Patrick, bebeluşul pe care am vrut să-l păstrez în ciuda circumstanţelor şi a scandalului pe care l-ar fi putut isca o naştere în afara căsătoriei’, a declarat ea.

Claudia Cardinale a început să joace atunci în primele ei filme, însărcinată fiind, producătorul italian Franco Cristaldi fiind cel care a ajutat-o în acea perioadă.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton