Cum arăta Cătălin Scărlătescu la începutul carierei sale în televiziune: "Nu mă regăseam de niciun fel"

.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți bucătari din România. Face parte din cel mai apreciat și cunoscut show culinar „Chefi la Cuțite', difuzat pe Antena 1. De un an formează un cuplu cu Doina Teodoru, iar relația lor pare să fie serioasă. Chef-ul a povestit despre începuturile sale în televiziune, dar și despre prima apariție a sa într-o emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărlătescu a povestit despre începuturile sale, dar și despre prima dată când a apărut la televizor. Chef-ul a mărturisit că nu s-a simțit deloc confortabil atunci când s-a aflat în fața camerelor de filmat. I-a luat ceva timp până s-a obișnuit să fie în fața lumina reflectoarelor.

Într-un videoclip postat pe contul de socializare, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre începuturile sale în carieră, dar și despre prima dată când a apărut pe micile ecrane. Juratul de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu s-a simțit deloc comod în fața camerelor de filmat.


Citește și: Chefi la Cuțite schimbă regulile, în sezonul 10.Ce se întâmplă cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în premieră la Antena 1

Citește și:Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat, la Chefi la cuțite:'Nu ne-am mai vorbit deloc'

Citește și:Alexia Eram a împlinit 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Mario Fresh:„Femeie frumoasă’

Citește și:Mihai Bendeac a fost agasat de un om al străzii. Prin ce trece actorul în fiecare zi, în zona casei sale:„Este ireal ce se întâmplă’


Cum arăta Cătălin Scărlătescu la începutul carierei sale în televiziune

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România. Este jurat la emisiunea Chefi la cutite, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu de zece ani. Recent, chef-ul a povestit despre prima dată când a apărut la televizor. Scărlătescu a declarat că nu s-a simțit confortabil atunci când s-a aflat în fața camerelor de filmat. Într-un videoclip postat pe Facebook, Scărlătescu a declarat că nu se putea concentra la ce avea de văzut. După ce a revăzut imaginile, a recunoscut că i-a luat ceva timp până obișnuit să fie în fața camerei.


‘Am mai făcut câteva rețete la o televiziune, de nișă. Și acolo eram drept sau strâmb, nu știam, uitasem să și gătesc, deci aveam niște mișcări, niște ciudățenii în mine, nu mă regăseam de niciun fel. Dar, cu timpul, m-am obișnuit și cu camera, e puțin mai greu. Mi-am dat seama că pot fi doar eu, nu pot să fiu actor, nu pot să joc rolul lui Florin Piersic în bucătărie’, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Care a fost primul job al lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu s-a născut la Constanța, iar încă de mic a fost atras de bucătarie. Chef-ul a mărturisit că bunica sa l-a inspirat și gătea mai mereu mâncare de cartofi și fasole scăzută. Primul job la avut la 16 ani, când a muncit la hotel din Eforie Sud, unde era curier. La 17 ani a intrat în bucătărie, după care a început să muncească ca stewart pe un vapor cargo.


A plecat în Germania unde a început să lucreze în localuri de lux, iar într-un final a revenit în România. A devenit sef bucătar la restaurantul Angels, după care manager executiv la Museum și copartener la localul Il Gambero Rosso’.


Cum a fost dat afară chef Cătălin Scărlătescu de la primul loc de muncă

Cătălin Scărlătescu a povestit cum a fost dat afară de la primul loc de muncă. Se afla în Germania, iar chef-ul i-a cerut un sos special de care nu a fost deloc încântat. Astfel, l-a dat afară pe Scărlătescu din bucătărie.

Se întâmpla în Germania, prin ‘€™90… eram la primul meu loc de muncă și Chef-ul a cerut un sos Bechamel, eu am făcut exact cum învățasem în țară și am făcut, evident, o tâmpenie. Cert este că am primit un ‘șut și am fost dat afară din bucătărie. Ploua și eu nici nu apucasem să-mi iau geaca pe mine, am umblat o oră prin ploaie în tricou, fără să-mi dau seama unde am greșit. Până când în fața mea a apărut o librărie, am intrat și am găsit standul cu cărți de gătit. și… surpriză! Sosul Bechamel din cărțile lor era cu totul altul decât cel pe care îl știam eu. Din acel moment, în fiecare lună, în ziua de salariu, mi-am cumpărat câte o carte’, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Pro TV.

Sursa foto: Facebook