Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul la prezidențiale și-a împodobit locuința cu accesorii de lux

 Pirvu Cristina
.

Viorica Dancilă a declarat că deține mai multe case în diferite orașe din România. Recent, candidatul la prezindențiale a decis să arate locuința în care locuiește alături de soțul ei. Bunul gust este la el acasă, dar și luxul. Politicianul și-a decorat casa cu obiecte prețioase, în care sigur a investit sume mari de bani. 

Viorica Dăncilă și-a arătat pentru prima oară casa în care locuiește alături de soțul ei care nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Într-o poză publicată de Florentina Fântânaru pe Facebook , prezentatoarea care a realizat un interviu pentru Antena 3 cu candidatul la prezidențiale, a surprins camera de zi a celor doi soți.

Viorica Dăncilă se bucură de un spațiu generos în locuința sa, în sufragerie. Camera este împărțită în două zone, una unde se află o masă mare cu multe scaune, acolo unde probabil toată familia ia prânul alături de invitați de sărbători, de zile speciale, iar o altă zonă, unde sunt canapele, o măsuță și televizorul.

În toate aceste obiecte de mobilier, cu siguranță politicianul a investit sume mari de bani. Sunt din lemn masiv, din materiale fine, din piele de bună calitate.

„Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare dl.Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.”, a scris Florentina Fântânaru pe Facebook.

S-a aflat că Viorica Dăncilă deține mai multe case în diferite orașe din România, unele chiar le-a moștenit de la mamă și de la socrii.

„Totul se poate justifică din declarația de avere. Am fost 9 ani europarlamentar, soțul meu din 1999 este director în cadrul unei companii mari, iar în acel an am început construcția unei case, care nici acum nu este finalizată. Una din locuințe este din partea mamei mele, care a decedat. O altă locuință este tot de la părinții mei. Mai este o casă a socrilor mei, o casă de țară, una modestă', a explicat Viorica Dăncilă într-o conferință de presă.

Viorica DăncilăViorica Dăncilă

Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a făcut niciodată un copil. Pe Victor, unicul său fiu, l-a înfiat când avea 26 de ani

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit recent care este motivul pentru care nu a făcut niciodată un copil. Când avea 26 de ani, Dăncilă a înfiat un băieţel, pe Victor, chiar dacă soţul şi părinţii ei nu au fost de acord, la vremea aceea, cu decizia ei. L-a iubit pe copil ca și când ar fi fost al ei și s-a temut că dacă va veni un alt suflet în familia lor ar putea să facă diferențe între copilul adoptat și cel biologic, așa că a renunțat la gândul de a-și mări familia.

M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor mânuțele avea răni la mâini. Când am văzut acel ‘ghemotoc’ m-am hotărât să îl înfiez. Soțul meu nu a fost de acord, părinții nu au fost de acord. M-am internat în spital ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere. Mama mea mi-a spus un lucru: ‘dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă’. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord.

Mi-au atacat familia, m-au atacat pentru că am înfiat un copil. Îmi pare rău că nu am putut să îl apăr pe Victor, acum, după ce l-am apărat mereu, când era mic.’, a declarat Viorica Dăncilă, zilele trecute, la Antena 3.

Foto: Hepta, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton