Cum arată casa lui Liviu Teodorescu. Ce au artistul și soția lui în dormitorul matrimonial

 Laciu Andreea
.

Cum arată casa lui Liviu Teodorescu.. După ce artistul i-a prezentat locuința ei în cadrul proiectului „Case pe Case', acum a venit rândul lui Sore să viziteze casa lui Liviu Teodorescu, împreună cu o echipă de filmare. Nu a ratat niciun colțișor din casa fabuloasă și a dezvăluit câteva secrete inedite din intimitatea locuinței în care Liviu stă împreună cu soția lui Iulia, dar și cu cele patru pisici adorabile. Locuința are nuanțe neutre în general, când vine vorba despre pereți, dar sunt și pete de culoare, în special turcoaz și auriu, prin intermediul pieselor de mobilier și al decorațiunilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa lui Liviu Teodorescu. Acest proiect nou și inedit, de pe Youtube, presupune ca două vedete de la noi să facă temporar schimb de case și să intre practic în rolul de proprietar, încercând să facă un tur al locuinței cât mai reușit și mai atractiv. În primul episod, Liviu Teodorescu s-a distrat în casa lui Sore, iar acum rolurile s-au inversat.

casa-lui-liviu-teodorescu-1casa-lui-liviu-teodorescu-1

Cum arată casa lui Liviu Teodorescu

Cele patru pisici năzdrăvane ale artistului și-au făcut de cap încă de la începutul filmării și au însoțit-o apoi pe Sore prin toată casa. Prima încăpere în care a ajuns cântăreața este livingul. Este o încăpere cu multă lumină naturală, cu un design minimalist punctat de accente personale. Canapeaua turcoaz este în centrul atenției, iar în această cameră se găsește și chitara lui Liviu Teodorescu.

După ce a descoperit locul de joacă pentru pisici, Sore a amintit de visul artistului, care își dorește enorm să aibă și copii. Însă, l-a și „taxat”, pentru că scara pe care urci la etajul 1 nu are balustradă. În dormitorul matrimonial, piesa de rezistență este patul impresionant care are 2×2 m dimensiune, căci Liviu Teodorescu are o înălțime impresionantă și are nevoie de o piesă de mobilier pe măsură.

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Sore, după despărțirea de tatăl fiicei sale: „Partea de jos este genială. Dormitorul…'

Citește și: „Există probabilitatea să-mi fie rupt…”. Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Citește și: De ce aventuri au avut parte Iulia și Liviu Teodorescu în a doua lună de miere în Dubai: „Fiind un mare amator de adrenalină…”

Citește și: Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte…'

Bucătăria este o încăpere în care predomină albul, iar Sore a descoperit și sertarul cu pungi, ordonate cu multă atenție de către Iulia, soția artistului. De altfel, ea este și cea care petrece mai mult timp aici, căci Liviu Teodorescu nu se pricepe la gătit. Dressing-ul este extrem de încăpător, iar garderoba cântărețului este una impresionantă.

Mansarda este locul de liniște al lui Liviu Teodorescu, aici compune piese și are la loc de cinste o colecție întreagă legată de pasiunea lui pentru Harry Potter. Turul casei nu se putea încheia, desigur, fără terasa care servește ca loc de distracție și relaxare împreună cu prietenii celor doi tineri soți.

Liviu Teodorescu își dorește să devină tată

Așa cum a dezvăluit acum și Sore, cântărețul abia așteaptă momentul în care el și soția lui vor deveni părinți.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte’, a mărturisit Liviu Teodorescu, în cadrul emisiunii ‘Duet cu Alexandra Ungureanu’, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Sursă foto: Facebook, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton