Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA: "Mă întorc aici pentru a-mi reîncărca bateriile"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a luat nota 10 la Olimpiada de Gimnastică, și soțul ei, Bart Conner, locuiesc de mai mulți ani în SUA, unde și-au întemeiat o familie, alături de fiul lor, Dylan. Nadia Comăneci duce o viață de vis, locuind într-o vilă superbă de 400.000 de dolari, unde ea și cei dragi petrec momente de neuitat. Nadia împărtășește adesea fanilor de pe rețelele de socializare, imagini din casa ei, în care își găsește liniștea și se relaxează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Nadia Comăneci, 61 de ani, a părăsit România la 27 de ani și s-a mutat în SUA. Departe de țara natală, Nadia avea să se îndrăgostească de gimnastul american Bart Conner, iar câțiva ani mai târziu, în 1996, cei doi s-au căsătorit. Nadia Comăneci locuiește alături de soțul ei și fiul lor, Dylan, în Norman, un orășel de lângă Oklahoma City, unde au o casă uriașă și foarte elegantă, a cărei valoare se ridică la aproximativ 400.000 de dolari.

casa-nadia-comaneci-2casa-nadia-comaneci-2

Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA

Nadia Comâneci locuiește de peste 30 de ani, peste Ocean în SUA, alături de soțul ei, Bart Conner, și fiul lor, Dylan, în vârstă de 16 ani. Nadia și familia ei locuiesc într-o zonă liniștită de lângă Oklahoma City, într-o casă elegantă, ce a fost construită în 1992. Vila superbă în care locuiește Nadia Comăneci are 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele vilei. Casa are o suprafața totală de 310 metri pătrați.

Mă simt bine când mă întorc în Oklahoma pentru a-mi reîncărca bateriile', a spus ea, potrivit Oklahoman.com.

Citește și: Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci:„Ea a constituit o influență majoră în viața mea’. Reacția campioanei

Citește și: Nadia Comăneci, în rol de antrenoare, în SUA.Imagini din sala de gimnastică

Citește și:Gabi Bădălău este acuzat de dare de mită și a fost pus sub control judiciar. Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și:Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital din cauza problemelor la inimă: „Mă simt tot mai rău. Este foarte, foarte greu'

Nadia Comăneci, singura sportivă româncă care a primit distincția de cetățean de onoare, în SUA

Dar după ce a trăit în Norman mai bine de două decenii, Nadia Comăneci se simte acasă atât în SUA, cât și în România. Ea glumește că a locuit aici atât de mult încât ar fi demnă să devină cetățean de onoare.

În 2013, Nadia Comăneci a fost introdusă în Oklahoma Sports Hall of Fame. Este pentru prima dată când un sportiv ce a reprezentat o altă țară a primit această distincție.

Nadia Comăneci este cunoscută la nivel mondial ca „zeița de la Monreal”, care a făcut istorie, atunci când a devenit prima gimnastă care a obținut un 10 perfect la Jocurile Olimpice.

Nadia Comăneci, mesaj pentru români de 1 Decembrie

Nadia Comăneci a transmis un mesaj emoționat de 1 Decembrie, Ziua României. Gimnasta a transmis un gând bun românilor, prin care a îndemnat la speranță și recunoștință.

„Cu siguranță noi, românii, avem încrederea în mai bun și mai bine. Am moștenit încrederea în puterea noastră de a trece peste toate greutățile și momentele grele. Să sărbătorim această zi și să ne amintim că puterea este în noi. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!,” este mesajul transmis Nadia Comăneci, pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton