Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul...”

 Laciu Andreea
.

Fanilor nu le-a venit să creadă cum arată acum Brigitte Pastramă, după ce a slăbit mult. După ce a trecut printr-o perioadă agitată, presărată cu probleme în căsnicie, soția lui Florin Pastramă pare că s-a liniștit, iar acum se concentrează asupra sănătății ei. S-a apucat cât se poate de serios de sală, iar rezultatele vizibile i-au surprins pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, care au ținut în număr mare să o felicite în comentarii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. După ce a fost mult mai discretă în ultimele luni, Brigitte Pastramă a revenit în forță și a reușit să îi uimească pe internauți cu cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare. S-a pozat chiar în sala de fitness, cu pătrățelele de pe abdomen la vedere.

brigitte-pastrama-a-slabit-5brigitte-pastrama-a-slabit-5

Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit

În ultima vreme, urmăritorii ei de pe rețelele de socializare i-au simțit lipsa. Însă, acum Brigitte a reînceput să posteze o serie de fotografii pe contul ei personal de Instagram, acolo unde i-a uimit pe fani cu transformarea ei fizică. Poartă o pereche de colanți și un top care lasă la vedere abdomenul perfect, cu pătrățele.

Imaginile au stârnit rapid un val de reacții, iar admiratorii brunetei au ținut să o felicite în comentarii.

Îmi place maxim cum arăți!„, „Bravo!„, „Felicitări!„, „Ești minunată!„, „Îmi poți da și mie dieta ta în privat?„, „Îmi spui și mie secretul, o dietă?„, sunt câteva dintre mesajele fanilor, potrivit Spynews.

Citește și: De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare. Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

Citește și: Cum își crește Victoria Răileanu fiul, după divorțul de Conrad Mericoffer. Ce temeri are actrița: „Tremur toată. Mă sperie foarte tare faptul că…”

Citește și: Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun: 'Este în totalitate pe gustul meu'

Citește și: Ce decizie au luat gemenele Lisei Marie Presley în privința casei în care a murit mama lor. Sunt încă în stare de șoc

Se mută în Dubai cu Florin Pastramă, dar nu definitiv

Cei doi soți au decis să investească și ei în piața imobiliară din Dubai și și-au luat casă de 400.000 de euro.

„Nu ne mutăm chiar definitiv. Este o țară frumoasă. O țară binecuvântată.  Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată. Eu am investit deja.  De un an și ceva cochetam cu chestia asta. Nu pentru a mă muta, era așa un vis. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează. Dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna„, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine. Am vrut să am ceva al meu unde să pot evada. Să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. O casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

 Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro. Eu nu am optat pentru o plată în rate. Am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata’, declarat Brigitte Pastramă în urmă cu mai mult timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton