Cum arată Bianca Brad la 53 de ani. Fosta Miss România și-a păstrat silueta și frumusețea

 Oana Pantazi
.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, în anii 1990, Bianca Brad încă poate rivaliza, la 53 de ani, cu multe doamne și domnișoare mai tinere. Vedeta și-a păstrat nu doar silueta, ci și aspectul tineresc. Iată cum arată acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anul 1990, Bianca Brad devenea Miss România, fiind, la vremea respectivă, una dintre cele mai frumoase, dar și mai curtate tinere din showbizul autohton. Ochii ei albaștri superbi și trupul perfect i-au adus multe contracte publicitare, dar și roluri în filme, iar ulterior, a absolvit și un institut prestigios de teatru și film. În urmă cu 14 ani, Bianca Brad a trecut însă printr-o dramă imensă, din care nu și-a revenit niciodată în totalitate. Cu toate acestea, la 53 de ani, aceasta și-a păstrat și frumusețea, și aspectul tineresc, chiar dacă tristețea i se oglindește din când în când pe chip.

bianca-brad8-2048×1364bianca-brad8-2048×1364

Cum arată Bianca Brad la 53 de ani

După experiența teribilă de a-și fi pierdut fetița cu doar câteva zile înainte de a naște, Bianca Brad s-a confruntat multă vreme cu depresia, însă meditația și exercițiile de pilates – de altfel, ea a devenit și instructor – au ajutat-o să depășească momentele grele în cele din urmă, iar asta se poate observa atât pe chipul, cât și în atitudinea ei.

Surprinsă recent de fotoreporterii evz.ro, la o cafea, în compania unei prietene, Bianca Brad este în continuare foarte fit, la 53 de ani. Zâmbitoare și relaxată, îmbrăcată într-o ținută albă, lejeră, vedeta nu s-a schimbat prea mult, chiar dacă timpul a trecut și peste ea. Iar asta este cea mai bună dovadă că, în afara sportului, aspectul ei fizic ține și de genele bune moștenite.

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut'

Citește și: Drama Biancăi Brad: în urmă cu 13 ani, fetița i-a murit în pântece. În ziua de Paște a primit un semn de la ea: „Cam așa ne spunem noi că ne iubim!”

Citește și: Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor: „Suntem în etapa în care configurăm'

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară, la 67 de ani.La nuntă vor participa o mie de invitați!

Fiica ei este acum un înger

Bianca Brad este o femeie împlinită și are o familie minunată. Iar fiul ei, Luca, pe care îl adoră, este cea mai importantă persoană din viața ei. Din păcate, fericirea ei este umbrită de pierderea Emmei, fetița ei, care, din cauza unei malformații la inimă, a murit cu câteva zile înainte să se nască.

Acum 14 ani, pe 27 aprilie, Bianca Brad s-a confruntat cu cea mai teribilă dramă pe care o poate răi o femeie – inima fetiței sale, aflată încă în pântece, s-a oprit, cu numai câteva zile înainte de a se naște. Bianca a suferit atunci un șoc, fiindu-i imposibil să accepte că fiica ei s-a stins cu puțin timp înainte de a veni pe lume. S-a luptat ani de zile cu depresia, însă gândul că Emma o veghează de sus și că îi trimite semne din când în când a ajutat-o să meargă mai departe.

‘Emma îmi trimite semne de dincolo de moarte, sufletul ei se întruchipează, adesea, în rândunică’, mărturisea Bianca Brad pentru Playtech.

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de ea

Au trecut niște ani de atunci, însă Cătălin Botezatu nu s-a sfiit să mărturisească faptul că a fost îndrăgostit de Bianca Brad… Din păcate pentru el, sentimentul nu era reciproc, iar Bianca Brad l-a refuzat pe designer, atunci doar un tânăr atrăgător, căruia fosta Miss România i-a îndrumat primii pași în lumea modei.

‘M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către modă’, recunoaște Cătălin Botezatu.

Designerul își amintește cu nostalgie de femeia care îi cam sucise mințile: ‘Despre această femeie superbă, frumoasă, pot spune doar lucruri minunate. De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe.

M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic.

Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt. Fără doar și poate, frumusețea ei m-a răvășit complet. Din păcate, n-a fost să fie mai mult între noi. Mă bucur că a rămas la fel de frumoasă, are un suflet extraordinar. Îmi pare bine că a existat în viața mea o femeie ca Bianca Brad!’ , a declarat Cătălin Botezatu pentru Impact.

Foto: Facebook, Instagram, evz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton