Cum arată apartamentul în care locuiește Andreea Mantea în Turcia. Vedeta i-a asigurat lui David, fiul ei, tot confortul

 Pirvu Cristina
.

Andreea Mantea locuiește de aproximativ un an de zile în Turcia, în Istanbul. Este prezentatoare la „Puterea Dragostei”, show-ul de dragoste aflat deja la al doilea sezon. În acest timp, vedeta locuiește într-un apartament de vis, cu o priveliște deasupra orașului. 

De o bună perioadă de timp, Andreea Mantea a părăsit România. Și-a făcut bagajele, și-a luat tot ce avea nevoie și s-a mutat în Istanbul. Bineînțeles, și fiul ei este alături de ea. David merge acolo la o grădiniță specială, s-a adaptat foarte bine, după cum a declarat chiar ea: „El s-a adaptat foarte repede la locurile de aici, cred că este mult prea mic ca să conștientizeze schimbarea.”

Ea duce des dorul României, locurilor de acasă, lucrurilor de la noi, chiar dacă încearcă să își aprovizioneze des frigiderul cu diverse preparate: „În țară ajung o dată pe lună și înainte să revin la Istanbul îmi umplu geamantanele cu de toate! Spre exemplu, ultima oară, mi-am luat două cutii de bomboane de ciocolată pe care aici nu le pot găsi. Așa că mă delectez dimineața, la cafea, cu câte una. Nu are voie nimeni să se atingă de ele.”, a spus vedeta pentru Kanal D.

Despre traiul pe care îl duce acolo, în Istanbul?! Numai de bine…căci Andreea și David locuiesc într-un duplex mobilat și decorat ca-n reviste și are servitori pentru tot ce își poate dori și imagina. Pe lângă bona lui David, fiul ei, alte două femei au fost angajate special pentru ea și îi stau mereu la dispoziție: una îi pregătește mâncare, iar cealaltă se ocupă de curățenie, scrie Libertatea. 

Se pare că vedeta filmează foarte mult pentru emisiune, uneori chiar și 7 zile pe săptămână, așa că are nevoie de ajutor, atât în ceea ce îl privește pe David, cât și pentru treburile casnice. Apartamentul este mare, are un hol generos la intrare, o bucătărie open space cu camera de zi. Are apoi mai multe băi și dormitoare, tot confortul pentru cei doi, mamă și fiu.

Andreea Mantea și David 2Andreea Mantea și David 2

Andreea Mantea a dezvăluit la ce truc apelează ca să nu se îngrașe: 'E un antioxidant foarte puternic'

Andreea Mantea se află în Turcia de mai bine de jumătate de an, acolo unde filmează pentru emisiunea ‘Puterea dragostei’. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum rezistă tentațiilor când vine vorba de mâncare, dar și la ce truc apelează ca să nu se îngrașe.

Andreea Mantea a mărturisit că este o gurmandă și rezistă cu greu să nu guste din toate preparatele delicioase. Prezentatoarea TV de la Kanal D a dezvăluit cum reușește să își țină kilogramele sub control. Se pare că Andreea Mantea bea foarte multe ceaiuri și asta o ajută foarte mult.

Foto: Facebook, Captură video Kanal D, Captură Youtube Andreea Mantea 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton