Cum arată apartamentul Alexiei Eram: „Am făcut compromisuri să am terasă”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată apartamentul Alexiei Eram. Fiica prezentatoarei de știri, Andreea Esca, și-a împlinit un mare vis încă de anul trecut. Iubita lui Mario Fresh și-a cumpărat un apartament cu trei camere în centrul orașului, pentru a fi mai aproape de familie. Vedeta are planuri mari, pregătindu-și locuința pentru cei mai dragi musafiri. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexia Eram a anunțat, încă de anul trecut, că și-a împlinit o mare dorință. Mai exact, fiica Andreei Esca și-a cumpărat un apartament cu trei camere. Vedeta și-a pus laolaltă multe dintre economii, alături de un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți. Acum, tânăra în vârstă de 21 de ani se bucură de locuința ei modernă și cochetă din centrul orașului. Șatena și-a dorit să rămână în aceeași zonă pentru a fi mai aproape de familie. 

alexia-eram-6alexia-eram-6

Alexia Eram și-a cumpărat un apartament cu trei camere în 2021. Imobilul se află în centrul Bucureștiului și a fost decorat cu ajutorul unui designer de interior, la sugestiile Alexiei și ale tatălui ei, Alexandre Eram. Totodată, vedeta a acordat un interviu pentru Storia.ro, unde iubita lui Mario Fresh a arătat un tur al locuinței. 

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de 6 ani, dar n-au planuri de nuntă:Nu a existat o cerere în căsătorie' / EXCLUSIV

Citește și: Alexia Eram a ajuns de urgență la spital:„Mi-a fost rău toată noaptea. Am făcut o…'

Citește și: Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes:'Mai am momente când nu înțeleg, nu îmi pasă…'

Citește și: Laura Cosoi, despre fostele ei relații, de dinainte de a-l cunoaște pe soțul ei:'Eu mă simțeam bărbatul!

Cum arată apartamentul Alexiei Eram

Fiica prezentatoarei de știri, Andreea Esca, și-a împlinit un mare vis încă de anul trecut. Iubita lui Mario Fresh și-a cumpărat un apartament cu trei camere în centrul orașului, pentru a fi mai aproape de familie. Apartamentul are două niveluri, o terasă mai mică la primul nivel și alta foarte spațioasă la etaj. Un astfel de imobil, în funcție momentul achiziției, etaj, puncte cardinale și alte caracteristici, are prețuri care variază între 200 și 350.000 de euro.

„Întotdeauna am locuit în centru, așa că a fost pur și simplu de obișnuință. Tot în centru mi-am luat casa ca să fiu aproape de familie. Am vrut să am multă lumină, pentru poze și videoclipuri, și o terasă mare. M-a inspirat culoarea mea preferată, roz, și am vrut să fie retro-modern', a povestit Alexia Eram pentru sursa citată. 

Alexia Eram: „Am făcut compromisuri să am terasă'

Fiica Andreei Esca a făcut totuși compromisuri pentru a avea apartamentul de vis. Mai exact, vedeta a ales să aibă un living mai mic, doar ca să aibă o terasă mai mare. Șatena vrea, cu ocazia asta, să fie împreună cu prietenii și să stea vara la povești.

„Am spus că o să aleg să am un living mai mic, dar o terasă mare. Vă poftesc înspre terasă, cu ocazia asta și în bucătăria mea open-space, destul de micuță, cum am spus, am făcut compromisuri pentru terasă. Mi-am făcut un băruleț la care mănânc. Terasa este unul dintre locurile mele preferate. Mi-am dorit foarte mult o terasă spațioasă, unde să pot sta vara alături de prieteni, să mâncăm, să stăm nopțile de vorbă', a mai completat ea.

Alexia și-a transformat cel de-al doilea dormitor în dressing: „Am vrut neapărat ca apartamentul să aibă un dressing, paradisul meu. Dormitorul meu am ales să fie foarte girlish (feminin)', a mai explicat.

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton