Cum arată Antonia nemachiată. Cea mai frumoasă artistă din România și-a lăsat la vedere imperfecțiunile

 Laciu Andreea
.

Antonia este considerată de majoritatea românilor drept cea mai frumoasă artistă din România. Carismatică și talentată, cântăreața are acum o familie împreună cu Alex Velea. Chiar dacă nu o poate avea și pe fetița ei alături mai des, își adoră cei trei copilași. Acum, vedeta a fost mai sinceră ca niciodată în mediul online. Cum arată Antonia fără machiaj?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Artista a decis să le arate fanilor ei de pe Instagram cum arată ea, de fapt, fără strop de machiaj. Reacțiile au apărut imediat, oamenii considerând că este superbă și așa, fără retușuri. Printre cei care au comentat s-a numărat și partenerul ei de viață, Alex Velea. Cântărețul a lăsat o serie de inimioare.

Însă, un detaliu le-a atras atenția fanilor. Antonia a recunoscut, în mesajul alăturat fotografiilor, că se confruntă și ea cu o problemă cu care luptă milioane de femei: acneea. „Din când în când, pe fața mea are loc o erupție de coșuri, dar m-am învățat cu asta. Sunt doar copleșită de stres, atâta tot”, a scris frumoasa artistă.

antonia-veleaantonia-velea

Cum arată Antonia nemachiată

La 31 de ani, Antonia este o femeie realizată pe toate planurile. Are o carieră în ascensiune, un iubit care o completează din toate punctele de vedere și trei copii superbi. Mai mult, frumusețea ei specială a propulsat-o pe locuri fruntașe atât în topurile autohtone, cât și în cele internaționale, așadar se poate spune că Antonia are „pachetul complet'.

Deși a purtat trei sarcini, artista are un trup ca de adolescentă, însă asta nu se datorează doar moștenirii genetice, ci și faptului că Antonia face mult sport și are grijă de alimentația ei. Cât despre operațiile estetice, despre care s-au făcut nenumărate speculații în presă, Antonia a spus că, în afară de operația de ajustare a bustului, a apelat doar la proceduri non-invazive.

Citește și: În sfârșit, Antonia a divorțat! Vedeta a încheiat războiul cu Vincenzo Castellano, după 7 ani

Citește și: Gabriela Cristea revine în televiziune! A semnat contractul pentru o nouă emisiune

Citește și: Antonia este însărcinată din nou? Gestul făcut de Alex Velea spune tot

Citește și: Bianca Drăgușanu, escapadă romantică cu Gabi Bădălău în Maldive? Imaginile care i-au dat de gol

Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea

„Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă.

Prețuiesc în continuare, ca și până acum, familia. Susținerea  familiei, iubirea, prietenia sinceră sunt foarte importante. Nu suntem singurii care trecem prin această perioadă, mai toată lumea se confruntă cu pierderi. Dar continuăm să ne facem treaba cât mai bine și să sperăm că vremurile bune vor fi tot mai aproape”, a declarat Antonia, în exclusivitate pentru Viva.

Cum se menține Antonia în formă

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate', ne-a mărturisit ea.

„Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton