Cum arată Andreea Tonciu fără machiaj. A postat o fotografie prin care și-a uimit fanii

 Lupescu Anca
.

Andreea Tonciu încearcă mereu să își îmbunătățească aspectul fizic. Dacă la Bravo, ai stil vedeta și-a surprins fanii cu look-uri care mai de care mai îndrăznețe și diferite, de data aceasta, cunoscuta concurentă le-a arătat internauților adevărata ei față, fără pic de machiaj.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce și-a făcut mai multe intervenții la față, Andreea Tonciu s-a lăsat pozată înainte și după intervenții. Medicul estetician s-a ocupat de aspectul buzelor, dar și de simetria feței.

Vedeta este de nerecunoscut fără pic de machiaj, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți când au văzut-o pe celebra brunetă cu fața curată.

img-2-3img-2-3

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa lookul de azi, care nu mai amintește aproape deloc de tânăra asistentă de televiziune aflată la debut. Chiar dacă acum e greu de recunoscut, trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul surprinzător.

Andreea Tonciu, operații estetice: Rinoplastie, silicoane, acid hialuronic în buze

În pofida faptului că a declarat că nu e deranjată de aspectul nasului ei, în cele din urmă Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unei operații estetice, iar în 2014 și-a făcut rinoplastie într-o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost incredibil, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Cu 4 ani înainte, Andreea Tonciu și-a mai făcut însă o operație estetică – și-a pus silicoane -, dar schimbarea, deși impresionantă, nu a fost nici pe departe atât de vizibilă ca operația de rinoplastie, care i-a schimbat complet chipul. Și pentru ca schimbarea să fie totală, bruneta și-a injectat și acid hialuronic în buze, devenind, practic, de nerecunoscut.

După ce, vreme îndelungată, Andreea Tonciu a stat departe de micul ecran, bruneta a revenit în forță, la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities', cu un aspect total schimbat.

Și dacă la Andreea Tonciu operațiile estetice și-au spus deja cuvântul, bruneta a vrut să demonstreze că și în privința stilului a apărut o schimbare. Din acest punct de vedere a reușit, ținutele sale fiind extrem de apreciate de jurați, însă, în scurt timp, ea a reușit să agite spiritele în platoul show-ului, intrând în conflict, pe rând, cu Bianca Rus, cu Maria Ilioiu, cu Raluca de la Bambi și nu numai.

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:'Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Chiar dacă au existat multe momente explozive atât în timpul filmărilor, cât și în culise, Andreea Tonciu, paradoxal, a câștigat un capital uriaș de popularitate, datorită stilului ei frust și plin de umor, care reușea să stârnească de fiecare dată hohote de râs. Dat fiind că show-ul va reîncepe curând, avem convingerea că Andreea Tonciu va fi din nou în centrul atenției…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton