Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit: "Țineți minte ce plinuță eram anul trecut"

 Oana Pantazi
.

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit. Andreea Mantea s-a ținut de cuvânt în privința slăbitului și, recent, a împărtășit cu fanii ei din social media o fotografie în care apare în costum de baie. Cu ajutorul sportului, dar și cu multă ambiție, vedeta Kanal D a reușit să intre acum în haine mărimea S.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit. La 35 de ani, Andreea Mantea se poate lăuda cu o siluetă perfectă, iar asta o dovedesc din plin pozele în costum de baie… Siluetă pentru care a luptat ceva în ultimul an, deoarece vedeta Kanal D pusese niște kilograme pe ea. Chiar dacă cei mai mulți dintre fani o considerau apetisantă așa, Andreea nu s-a lăsat până ce nu a dat jos kilogramele în plus, iar recent le-a demonstrat fanilor că a revenit la formele care au consacrat-o.

Andreea-Mantea-costum-de-baie-2Andreea-Mantea-costum-de-baie-2

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit

În luna septembrie, Andreea Mantea împlinește 36 de ani și arată senzațional în costum de baie, după cum le-a dovedit recent și fanilor ei din social media. Chiar dacă poza postată nu dezvăluie chiar tot, se poate observa că vedeta Kanal D a slăbit considerabil. De asemenea, fotografiile în care poartă pantaloni scurți sunt mai mult decât relevante în ceea ce privește noua ei siluetă.

Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul': „Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală'

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica. Cine va locui cu ea:„Mă simt în siguranță’

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:'Nu am niciun motiv să mă plâng'

Citește și: Dialog neașteptat între Iulia Albu și Maria Constantin, după ce a asemnănat-o cu un pui rotisat. Ce s-a întâmplat la Splash, vedete la apă: „Aveam altă părere despre tine, dar…”

Aflată în vacanță în Kefalonia, Grecia, alături de fiul ei, Andreea se bucură nu doar de soare și de mare, ci și de rezultatele eforturilor depuse – cu dietă și sport, ea topind nu mai puțin de 10 kilograme. De altfel, vedeta a dezvăluit că a reușit să intre din nou într-o rochie mărimea S.

Am văzut-o, știam că nu am cum să intru în ea. Chiar nu aveam cum. Țineți minte ce plinuță eram anul trecut, însă mi-am dorit enorm. Eu tot am luat-o anul trecut și am zis: „Nu o să îmi vină acum, însă vara viitoare o să slăbesc și o să îmi revin și o să port aceasta rochie. Uitați-o, e aici, și ce credeți, a venit ziua în care eu o să o port. Deci, este simplu, îmi doresc lucruri și nu mă las până nu le obțin,”  a spus Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Vedeta suferă de o boală ce o face să pară însărcinată

Anul trecut, Andreea Mantea a fost nu o dată atacată de haterii care afirmau că pare însărcinată, mai ales după ce a postat fotografii în costum de baie. Chiar dacă avea, la vremea respectivă, niște kilograme în plus, vedeta Kanal D a mărturisit că, de fapt, suferă de o afecțiune care o face să pară însărcinată. Andreea Mantea le-a mai explicat fanilor din mediul online că are și bila leneșă. Despre aceasta se cunoaște că e „responsabilă’ de balonare.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…’, a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare.

Iată însă că, un an mai târziu, cu 10 kilograme în minus, Andreea Mantea arată perfect în costum de baie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton