Cum arată Andreea Mantea blondă. Părerile fanilor sunt împărțite

 Oana Pantazi
.

Andreea Mantea, blondă? Probabil nimeni nu și-a imaginat-o pe vedetă altfel decât brunetă și cu părul lung, însă Andreea și-a surprins fanii cu câteva fotografii inedite. În timp ce schimbarea de look i-a încântat pe unii, alții o preferă brunetă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă este adepta schimbărilor, nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă pe Andreea Mantea blondă și cu atât mai puțin cu o tunsoare bob… Dar iată că vedeta Kanal D și-a luat fanii prin surprindere nu cu una, ci cu trei ipostaze neașteptate. Mai mult, i-a rugat să aleagă varianta lor preferată, însă păreirle au fost împărțite…

man3-1man3-1

Cum arată Andreea Mantea blondă

Andreea Mantea își ține la curent fanii de pe contul de socializare cu toate schimbările intervenite în viața ei, însă recent a reușit să-i șocheze cu o schimbare de look neașteptată. De fapt, nu cu una, ci cu trei schimbări, deoarece vedeta s-a pozat în trei ipostaze diferite – cu părul lung, ombre blond și cu tunsoare blondă și brunetă bob.

„Care îmi vine mai bine? Mi-ar sta bine blondă? Sau tunsă bob?”, și-a chestionat Andreea Mantea fanii de pe Instagram.

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată:'Mi s-a spus că va păstra copilul indiferent ce se va întâmpla'

Citește și: Cum se înțeleg Andreea Mantea și Cristi Mitrea și ce relație are luptătorul cu fiul lui: „Când David trebuia să plece la el…”

Citește și: Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului. Cum a reacționat

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică: „Mi-a zis…”/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones: „A murit în liniște, înconjurat de familie'

După șocul inițial, admiratorii vedetei au realizat că este vorba despre peruci și că Andreea Mantea nu s-a făcut, de fapt, blondă. În timp ce cei mai mulți au complimentat-o și i-au sugerat să-și lase părul lung și blond, alții au conchis că tot brunetă, ca acum, arată mai bine. O admiratoare, referindu-se la tunsoarea bob blondă, i-a spus că a crezut că este Raluca Bădulescu. Cele aproape 50.000 de like-uri arată însă că fanii au apreciat schimbarea.

Cu toate acestea, Andreea, după încheierea ședinței foto, a revenit la lookul inițial, cel care a consacrat-o și pe care fanii îl adoră.

Controverse pe Instagram, după ce s-a afișat în costum de baie

Cu toate că face furori cu silueta ei, în ultima perioadă, Andreea Mantea a fost întrebată dacă este însărcinată. Fanii au fost curioși să afle adevărul, după ce i-au observat burta vedetei. După ce s-a afișat în costum de baie, la plajă, au apărut o mulțime de comentarii, unele dintre ele chiar acide, internauții reproșându-i că s-a îngrășat. Alții, în schimb, erau convinși că este însărcinată. Sătulă de speculații, ea a explicat atunci că suferă de o boală ce doar o face să arată ca și cum ar fi gravidă.

Andreea Mantea le-a mai explicat fanilor din mediul online că are și bila leneșă. Despre aceasta se cunoaște că e „responsabilă’ de balonare. La scurt timp însă, vedeta a postat pe contul de socializare un alt set de fotografii în care apare în costum de baie și arată impecabil.

Ipostazele cu Andreea Mantea în costum de baie arată clar că în ciuda bolii de care suferă, vedeta continuă să se laude cu un trup perfect. Fiind conștientă de atuurile ei, aceasta nu s-a sfiit și s-a lăsat filmată în niște cadre îndrăznețe. Cu siguranță, imaginile au făcut senzație pe Internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton