Cum arată Andreea Ibacka în ultimul trimestru de sarcină: "E cu pofte"

 Oana Pantazi
.

Andreea Ibacka a intrat în ultimul trimestru de sarcină, urmând să devină mamă pentru a doua oară. Namiko și Cabral așteaptă cu nerăbdare sosirea noului membru al familiei, care va veni pe lume prin cezariană. Iată cum arată vedeta acum și ce spune Cabral despre starea de sănătate a soției sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este deja în ultimul trimestru de sarcină și, după ce a încheiat cu filmările la Adela, se pregătește intens să devină mamă. Bebelușul este așteptat cu nerăbdare atât de surioara lui mai mare, cât și de tatăl Cabral, care, cu siguranță, în stilul obișnuit, își va ține fanii la curent cu aventurile noului membru al familiei.

andreea-ibacka-in-ultimul-trimestru-de-sarcina-1-966×1024andreea-ibacka-in-ultimul-trimestru-de-sarcina-1-966×1024

Cum arată Andreea Ibacka în ultimul trimestru de sarcină

Andreea Ibacka, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este emoționată și nerăbdătoare în privința venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Aflată deja de ceva vreme în concediu de maternitate, după ce a încheiat filmările la Adela, actrița se pregătește intens pentru fericitul eveniment.

Citește: Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată: „Am făcut testul în toaleta unui restaurant'

Citește: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun…'

Citește: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește: Victoria Răileanu a suferit de depresie, după divorț: „A fost foarte greu '

Azi, viitorul tătic, care își ține fanii la curent pe contul de socializare, a anunțat că au fost la ginecolog, unde Andreea a făcut o ecografie. Cu ocazia asta, Namiko și-a văzut pentru prima oară frățiorul sau surioara.

„Am fost să facem poze pe interior. Și am văzut și binișor moaca. Happy level – 100. Namiko de-abia așteaptă livrarea. Andreea Ibacka e bine și ea, cu pofte…', a scris, cu umorul caracteristic, vedeta de la Pro TV.

Cum și-a păstrat silueta Andreea

Chiar dacă Andreea Ibacka este în ultimul trimestru de sarcină, și-a păstrat silueta foarte bine… Dar asta era de așteptat, deoarece și la prima sarcină vedeta a reușit să ia doar 9 kilograme în plus. Atunci, mărturisea ea, nu a ținut nicio dietă.

„Doamne ferește de dietă în sarcină! Nu vreau să pun presiune pe mămici, kilogramele sunt normale în sarcină și după naștere. Eu am avut  doar  noroc și nu am luat decât 9, fără să am vreun merit. Am poftit la acrituri și în rest am mâncat normal, dar pentru o singură persoană. Ba chiar în trimestrul  3  simțeam  uneori  că  rămân fără aer și dacă beau apă prea multă. Era o înghesuială acolo…, mărturisea Andreea Ibacka pentru VIVA!

Va naște tot prin cezariană

Andreea urmează să nască la finele lunii septembrie, începutul lui octombrie, tot prin cezariană, deoarece, în cazul ei, nașterea naturală prezintă anumite riscuri.

„La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani', a declarat actrița într-un interviu, conform protv.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton