Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată: „O poză la adevăr”

 Martin Lorena
.

Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată. Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. Aceasta nu doar că are o personalitate extrem de apreciată, ci și o frumusețe răvășitoare. De cele mai multe ori, ea a fost observată de publicul larg cu ruj roșu pe buze și mereu la patru ace. Recent, blondina s-a afișat pe rețelele de socializare fără pic de machiaj și fără niciun filtru de înfrumusețare! Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Aceasta a fost apreciată întotdeauna de publicul larg datorită personalității sale, dar și a frumuseții sale răvășitoare. Recent, soția lui Cabral a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare complet nemachiată, iar fanii au reacționat imediat. Iată cum arată partenera de viață a prezentatorului de la ProTV!

Andreea-Ibacka-1Andreea-Ibacka-1

Aceasta a publicat pe Instagram două fotografii în care arată absolut impecabil fără pic de machiaj! Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile cu actrița.

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată

Andreea Ibacka și-a surprins fanii cu imaginile postate pe rețelele de socializare. Blondina a renunțat complet la filtre și la machiaj și a decis să împărtășească fotografiile cu internauții. Aceștia i-au făcut multe complimente și au apreciat frumusețea sa naturală!

„Am intrat la baie să mă demachiez. (…) Și o poză la adevăr… Fără machiaj, fără filtre, fără editări, fără somn!”, a scris ea pe Instagram.

Cum s-a îndrăgostit de Cabral

Aceasta a povestit pentru VIVA! cum a ajuns să se îndrăgostească de Cabral, prezentatorul TV de la ProTV. Ea a recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere, ci că sentimentele au venit pe parcursul interacțiunii.

„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!', a spus, zâmbind, Andreea Ibacka pentru VIVA!

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton