Cum arăta Andra Voloș, de la Puterea Dragostei, înainte de operațiile estetice. Bisturiul a transformat-o radical!

 Lupescu Anca
.

Andra Voloș a devenit rapid cunoscută odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Totuși, înainte să fie cunoscută, Andra nu arăta deloc așa cum arată acum. 

Și-a făcut mai multe operații estetice, iar acum nu mai arată deloc ca înainte. 

Vedeta și-a ascuțit trăsăturile, iar dacă înainte părea o adolescentă obișnuită, Andra arată acum ca o adevărată femeie. 

Concurenta de la Puterea Dragostei este schimbată complet de operații. 

Recent, ea făcut un vlog în care povestea despre relația cu fostul iubit, Bogdan Mocanu și despre prietenia acestuia cu Jador. 

Vedeta l-a acuzat pe fostul iubit că și-a bătut joc de sentimentele sale pentru el. Andra a povestit că Bogdan era foarte gelos, motiv pentru care a renunțat la hainele provocatoare pe care le purta înainte. 

 „Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o', a mărturisit aceasta, când a aflat că fostul ei iubit a înșelat-o. 

Andra Voloș a vorbit și despre Jador, pe care nu îl consideră un adevărat prieten spunând că un amic adevărat nu face glumește non-stop și își bate joc de sentimentele oamenilor.

„Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba’, s-a confesat Andra Voloș de la Puterea dragostei pe Youtube.

profil-1profil-1

„Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu’, a mai spus cu durere în suflet bruneta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton