Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. Prezentatoarea TV a făcut furori în mediul online. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că oriunde se duce, frumoasa șatenă atrage toate privirile. Fără dar și poate, vârsta este doar un număr pentru ea, iar acest lucru este vizbil cu ochiul liber. Se bucură de o frumusețe aparte și alege mereu să se mențină cât mai naturală, însă asta nu este tot. Are și o siluetă demnă de invidiat pe care și-a expus-o în cele mai senzaționale costume de baie, în vacanța din Caraibe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A sosit momentul în care Alina Pușcaș și soțul ei profită de timp de calitate în doi. Recent, prezentatoarea TV și partenerul ei de viață au fost în vacanță alături de copii, însă de data aceasta au ales să se bucure și de o excapadă romantic. Nu, nu pe meleagurile românești, ci direct în Caraibe. Cei doi petrec clipe senzaționale și demne de invidiat, iar acest lucru nu-l spunem doar noi, fiindcă se poate observa din postările lor.

whatsapp-image-2023-02-01-at-18.46.28-1whatsapp-image-2023-02-01-at-18.46.28-1

Ei bine, dacă în vacanța cu copii, Alina Pușcaș s-a axat pe a surprinde momente fabuloase în familie, alături de micuți, de data aceasta lucrurile stau altfel. Ea și soțul ei au timp de relaxare, doar pentru ei, și aleg să se răsfețe la cote maxime. Pe lângă locurile superbe pe care le vizitează și fotografiază, frumoasa prezentatoare TV nu a putut să nu se mândrească cu silueta ei demnă de invidiat, dar și bronzul care-i pune în evidență formele.

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu'

Citește și: Alina Pușcaș, despre cel mai nebunesc gest făcut pentru soțul ei, Mihai Stoenescu

Citește și: Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor

Citește și: Mihai Petre și soția lui, Elwira, au avut probleme de sănătate și au mers la spital

Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani

Deși este în vacanță, Alina Pușcaș nu a renunțat definitiv la mediul online. Într-adevăr, prezența ei nu este atât de mare, însă are grijă să își țină fanii la curent cu fiecare loc minunat în care merge. De asemenea, recent a luat pe toată lumea prin surprindere, în momentul în care a postat o poză cu ea în costum de baie. Frumoasa prezentatoare TV a lăsat pe mulți fără cuvinte! Se bucură de o siluetă la care multe femei doar visează, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber în fotografia postată.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Alina Pușcaș în costum de baie

Cu un abdomen bine definit și forme frumoase, dar și cu un bronz ce pune toată frumusețea în evidență, Alina Pușcaș a făcut furori în mediul online. Fanii îndrăgitei prezentatoare TV nu s-au putut abține și a luat cu asalt secțiunea comentariilor. Numeroasele complimente și-au făcut loc printre mesajele frumoase pe care le-a primit inclsuiv de la colegii de breaslă din showbiz-ul românesc.

'Vai, cât de frumoasă! / O frumusețe rară. Să rămâi cât mai naturală. / Ești minunat de frumoasă draga mea prietenă! / Wow! / Ești super frumoasă, Alina! / Senzuală și sexy, într-un cuvânt demențială.', sunt doar câteva dintre comentariile prezente la postarea Alinei Pușcaș.

Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic 3 zile

Ei bine, nu este de mirare silueta frumoasă pe care o are Alina Pușcaș. Îndrăgita prezentatoare TV este o împătimită a sportului, cât și a dansului, astfel că face destul de multă mișcare. De asemenea, recent, timp de trei zile nu a mâncat nimic și a băut doar apă. A ținut o perioadă de fasting, care nu doar că a ajutat-o să se mențină în formă, ci este și un mare ajutor pentru organism.

„Este a treia zi de fasting doar cu apă. Trebuie să recunosc că pentru mine este o mega realizare. Pentru că până acum nu am încercat nici măcar o dată să nu mănânc o zi. Ăsta a fost targetul meu. Cele trei zile recomandate de specialiștii în fasting.’, a spus Alina Pușcaș pe InstaStories, pe atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton