Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț. Este total schimbată!

 Martin Lorena
.

Cum arată în prezent Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu. Alice Peneacă și Bobby Păunescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cu toate acestea, în anul 2018 ei au ajuns la Judecătoria Sectorului 2 pentru a divorța. Acum, la 4 ani de la despărțire, Alice este total schimbată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au despărțit în anul 2017, însă divorțul a fost pronunțat pe 10 decembrie 2018. Atunci, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală au pronunțat oficial separarea celor doi. Dacă la acea vreme fotomodelul avea părul lung și ondulat, acum este cu totul schimbată, dar la fel de frumoasă!

Alice-Peneaca-1Alice-Peneaca-1

Aceasta este la fel de frumoasă și senzuală precum ne-o aminteam, însă total schimbată. De-a lungul anilor, ea nu s-a afișat alături de un alt bărbat.

Citește și: Alice Peneacă – Direct din New York, despre relaţia cu Bobby Păunescu

Citește și: Este oficial! Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat

Citește și: Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor:„Ne-am găsit unul lângă altul și…

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam/ EXCLUSIV

Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț

Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț. Alice Peneacă și Bobby Păunescu au divorțat în anul 2018, după o căsnicie absolut superbă. De atunci, fotomodelul nu a mai avut multe apariții în spațiul public, însă a muncit pentru cariera sa pe plan internațional. Dacă ea nu s-a afișat cu bărbați de la pronunțarea divorțului, regizorul și producătorul de film a fost înconjurat de femei superbe, ultima cucerire fiind mezzosoprana Andreea Ilie, din Timișoara.

Fosta soție a lui Bobby Păunescu are un nou proiect în desfășurare: Gătit la costum, realizată de Ștefan Lungu, la Antena 3, și difuzată sâmbătă și duminică, de la 13.30. Aici, putem să o observăm pe Alice într-o formă total nouă: s-a tuns mult mai scurt, și-a îndreptat părul și s-a vopsit într-o nuanță mai deschisă.

De ce au ajuns la divorț

La vremea respectivă, fotomodelul a explicat faptul că relația sa cu Bobby Păunescu s-a finalizat în 2017, însă divorțul oficial a fost pronunțat abia la finalul anului 2018. Atunci, ea a declarat că nu are niciun regret cu privire la întreaga experiență și că a învățat multe lucruri din fosta căsnicie. Cei doi nu au rămas prieteni, însă se respectă chiar și în ziua de astăzi.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine', a declarat ea.

În ceea ce privește motivul principal al despărțirii, Alice susține că a fost vorba despre o nepotrivire de caracter.

„Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu', a mai spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton