Cum arată Adda, după ce a slăbit. A renunțat la 3 alimente: "NU țin cură!"

 Laciu Andreea
.

Adda arată spectaculos după ce a slăbit foarte mult. Din păcate, motivul este unul dureros. Soția lui Cătălin Rizea a fost nevoită să își schimbe total stilul de viață, din cauza unor probleme de sănătate. Artista a postat niște fotografii noi, apoi a explicat ce alimente are voie să includă în meniul zilnic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Artista s-a tot luptat cu această afecțiune, care i-a dat bătăi de cap. A încercat tot felul de tratamente, dar singura variantă temporară care a dat rezultate a fost schimbarea totală a stilului de viață. Cu toate că mulți fani au apreciat modul în care arată acum Adda, cântăreața se chinuie mult când vine vorba despre mâncare.

Cântăreața le-a oferit urmăritorilor ei de pe Facebook mai multe detalii despre alimentația ei. A fost obligată de medici să scoată din meniu mai multe alimente. De asemenea, bea foarte multă apă și ia zilnic vitamine și alte suplimente, pentru întărirea imunității.

addaadda

Cum arată Adda, după ce a slăbit spectaculos

Chiar dacă a slăbit din cauza problemelor de sănătate, artista privește parte bună din acest necaz: a revenit la silueta de odinioară. Adda a afirmat încă o dată că, în cazul ei, nu este vorba despre o dietă.

„V-am terorizat cu slăbitu meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale.

Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam”, a afirmat Adda.

Citește și: Cum a slăbit Adda în timp record, fără să țină dietă: „Îmi vine rochia de la 22 de ani”

Citește și: Adda are spatele plin de răni și a publicat imaginea. Ce a pățit soția lui Cătălin Rizea

Citește și: De ce a ajuns Adda la spital, cu perfuzii: Am început să respir foarte greu și mi s-a umflat limba'

Ce probleme de sănătate are cântăreața

Pe lângă alimentele la care trebuie să aibă grijă, artista mai bea și extrem de multă apă. Adda și-a distrus corpul printr-un stil de viață nesănătos. Le recomandă fanilor ei să apeleze totuși la un nutriționist.

„Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!', a scris Adda pe Facebook.

 Vedeta a slăbit într-un mod impresionant și este în culmea fericirii pentru că acum poate să poarte haine pe care nu credea că le va mai putea îmbrăca.

„Ultima oară cand am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, cand am împlinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai târziu, îmi vine din nou!’, a transmis Adda recent pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton