Cum arată acum Raluca Blejușcă, ex-Angels. Are 35 de ani și este mama a cinci copii

 Raiciu Adriana
.

Raluca Blejușcă, ex-Angels, apariție de senzație la un eveniment. O mai țineți minte pe Raluca Blejușcă, care ne spunea că ‘Așa-s băieții, umblă numai după fete’, când făcea parte din trupa Angels? Viața artistei s-a schimbat complet de când a devenit mămică și s-a axat mai mult pe viața personală. Recent, a fost invitată la un eveniment și a surprins pe toată lumea cu apariția sa. Iată cum arată acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu 20 de ani, Raluca Blejușcă cunoștea succesul alături de colega sa, Monica Ene. La vremea respectivă, cele două făceau furori cu piesa „Aşa-s băieţii”. Timpul a trecut, iar solista a decis să axeze mai mult pe viața de familie.

275555745_1144328049733243_886637140410280122_n275555745_1144328049733243_886637140410280122_n

De curând, Raluca Blejușcă a fost invitată la un eveniment monden și a surprins pe toată lumea cu apariția sa. Iată cum arată acum cântăreață!

Citește și: Raluca, fosta solistă de la Angels, despre viața cu 5 copii:”Ei te storc de energie, ei te încarcă la loc!”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca de la trupa Angels?După 5 nașteri, a hotărât să se relanseze în muzică!

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine’

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Simina Loica și Alex Zănoagă, după despărțire:'Mă deranjează…'

Cum arată acum Raluca Blejușcă, ex-Angels

Recent, Raluca Blejușcă participat și a cântat la gala umanitară „Atipic Beauty', a cărei gazdă a fost Andreea Marin. În vârstă de 35 de ani și după cinci nașteri, aceasta arată excepțional și a surprins pe toată lumea cu apariția sa.

Îmbrăcată într-o rochie salopetă, de culoare roșie, și un make-up care i-a pus trăsăturile în valoare, Raluca a strălucit la propriu. Pe contul său de socializare, a postat mai multe imagini, dar a scris și un mesaj pentru fanii ei.

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă… Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă), dar muzica poate avea și efecte negative (dacă aceasta e zgomot sau ea e redusă la simple sunete aruncate în vânt fără nicio armonie). Tot ceea ce artistul cântă are ecou în sufletul celui care îl ascultă. De aceea, artiștii au o responsabilitate uriașă de a livra calitate, de a fi inspirație frumoasă', a scris Raluca, pe Facebook, în dreptul unor imagini din seara respectivă.

Cum și-a cunoscut soțul Raluca Blejușcă

Raluca Blejușcă trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Și-a cunoscut soțul pe vremea când avea doar 15 ani, la nunta surorii sale. Între ei a fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit cinci ani mai târziu.

Acum, artista și partenerul ei sunt părinții a cinci copii superbi,  Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (8 ani), Maria (10 ani) și Anastasia (5 ani).

„Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Ionuț era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe, cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo 3 ori pe an. Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc.”, a mai spus vedeta.

sursa foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton