Cum arată acum Loredana de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Hamude a devenit mamă

 Dumitrache Laura
.

Loredana de la Insula Iubirii, sezonul 2, s-a transformat complet. Tânăra a participat la show-ul matrimonial alături de Hamude Kilani, pe care ulterio l-a și înșelat. Ei bine, anii au trecut, iar viața Loredanei s-a schimbat. Fosta concurentă este căsătorită și are o fetiță alături de care trăiește momente unice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cuplul Loredana și Hamude, de la Insula Iubirii au avut un parcurs tumultos. Deși fostul concurent era sigur de loialitatea iubitei sale, aceasta a picat în ispită și l-a înșelat. La acea vreme, Loredana a căzut în ispită cu Sorin, iar rezultatele a dus la separarea ei de Hamude. În prezent, viața blondinei este una frumoasă, devenind mama unei fetițe minunate.

Loredana Insula iubiriiLoredana Insula iubirii

Loredana Badea a devenit fată de casă, iar acum are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei. Mai mult, viața ei s-a schimbat de când a devenit mămică. Fosta concurentă de la Insula Iubirii pare mai fericită ca niciodată, iar rolul de mamă o prinde extrem de bine.

Citește și: Radu Vâlcan, totul despre Insula Iubirii, sezonul 6:”De fiecare dată sunt surprins”

Citește și: Camera Liberă, noutatea de la Insula Iubirii, sezonul 6.Ce reguli trebuie să respecte concurenții pentru a ajunge acolo

Citește și: Mirela Vaida a răbufnit în direct! Amalia Bellantoni a părăsit platoul Acces Direct:”Ne-ai căpiat, fratele meu”

Citește și: Pepe, primele detalii despre botezul fiului său și al lui Yasmine Ody:”Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți”

Loredana de la Insula iubirii este mamă

Loredana Badea a participat la Insula Iubirii, sezonul 2, alături de partenerul ei de la acea vreme, Hamude Kilani. După momentele intense trăite în Thailanda, Loredana și-a găsit sufletul pereche. În prezent, viața acesteia este total diferită. Loredana este căsătorită și a devenit mamă. După căsătorie, Loredana a luat numele de Săndulescu și are o fetiță care îi face viața mai frumoasă. Fosta concurentă pare foarte fericită alături de soțul și fiica ei, iar viața i s-a schimbat complet.

Loredana l-a înșelat pe Hamude la Insula Iubirii

Loredana a avut un parcurs plini de momente tumultoase la Insula Iubirii, sezonul 2. Tânăra a plecat în Thailanda împreună cu Hamude Kilani, partenerul ei de la acea vreme. Spre surprinderea acestuia, Loredana a picat în ispită cu Sorin, iar acest lucru a dus la despărțirea celor doi. Tânăra s-a îndrăgostit iremediabil de ispită, iar cei doi au ajuns la așternut. Acesta a fost momentul în care Hamude a decis să pună capăt relației cu Loredana.

Hamude a trecut cu greu peste despărțirea de Loredana

Deși plănuia să o ceară de soție și să facă o nunta ca-n povești, visul lui Hamude s-a năruit în Thailanda. După ce a aflat că Loredana l-a înșelat, tânărul a decis să pună capăt relației. Ulterior, acesta a părăsit România, stabilindu-se în Marea Britanie. Hamude a trecut cu greu peste despărțirea de Loredana, acest lucru afectându-l vizibil. Chiar și așa, anii au vindecat orice urmă de suferință, iar Hamude se bucură de viață.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton