Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

 Dumitrache Laura
.

Ioana Tufaru este fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu. După ani de tăcere, aceasta și-a făcut apariția pe micile ecrane, alături de iubitul ei. Ioana Tufaru a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look surprinzătoare. Fiica cântăreței a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru, în vârstă de 46 de ani, nu are o situație financiară bună. Aceasta locuiește împreună cu iubitul său, Ionuț Mardare și cu fiul lor de cinci ani, Luca. Fiica Andei Călugăreanu a declarat în nenumărate rânduri că are probleme mari cu banii. Deși primește bani din drepturile de autor pentru piesele mamei sale, Ioana Tufaru susține că nu se poate descurca cu aceștia.

ioana tufaruioana tufaru

Ioana Tufaru nu a mai apărut pe micile ecrane de mulți ani, dar recent a decis să își facă apariția la Acces Direct, alături de iubitul ei, Ionuț Mardare. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a trecut printr-o transformare radicală. Aceasta a rămas orfană de mică, iar viața ei a fost foarte grea.

Citește și:„Un om bun și rău deopotrivă. Amintiri frumoase nu prea am'. Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl ei. Dan Tufaru ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Citește și:Alexandru Ciucu, reacție după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței privind custodia fetițelor: „Nu pot decât să mă bucur că…'. Ce spune despre o nouă relație

Citește și:Soția lui Jorge, Ramona Prodea, a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: „Să nu aveți impresia că viața noastră e roz'

Cum arată acum Ioana Tufaru

Ioana Tufaru, în vârstă de 46 de ani, este fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Aceasta a rămas orfană și a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. Dacă în trecut, Ioana Tufaru apărea deseori la emisiuni, de câțiva ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor.

Recent, fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct, împreună cu iubitul ei, Ionuț Mardare. Ioana Tufaru a surprins cu noua sa apariție, aceasta renunțând la look-ul său de odinioară. Fiica regretatei artiste are părul albastru și nu mai arătă ca în trecut.

Ioana Tufaru are probleme financiare

Ioana Tufaru a declarat în nenumărate rânduri că are mari probleme financiare. În prezent, fiica Andei Călugăreanu locuiește împreună cu iubitul ei și fiul lor de cinci ani, Luca. Situația lor financiară este precară, deoarece Ionuț este cel care aduce banii în casă și beneficiează de un ajutor social din partea statului.

De asemenea, Ioana Tufaru primește suma de 700 de lei lunar, care reprezintă drepturile de autor pentru piesele mamei sale. Ioana Tufaru avea 15 ani când mama ei a murit, iar cu tatăl ei, artistul Dan Tufaru, nu a avut o relație apropiată.

„Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală„, declara Ioana Tufaru în urmă cu ceva timp.

Ioana Tufaru, criticată că nu este o mamă bună pentru fiul ei

Ioana Tufaru a fost aspru criticată de multă lume pentru că nu ar fi o mamă bună pentru fiul ei, Luca. Fiica Andei Călugăreanu nu are o situație financiară bună, dar a declarat că îi asigură fiului ei un trai bun și o copilărie fericită. Deranjată de critici, Ioana Tufaru a oferit un răspuns dur.

„Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e sila să reproduc ce spune lumea, sau cel puțin ce spune o parte de lume, cea care nu are altceva mai bun de făcut și care se cred perfecți și fără de păcat, despre mine. Zic că nu-mi îngrijesc copilul, că nu-i dau să mănânce, că în loc să-i cumpăr mâncare copilului dau banii pe țigări și sucuri, și alte prostii în loc să-i cumpăr lui, ba chiar am auzit că ar spune lumea că nu-l duc nici la școală, că nu mi-aș da interesul ca el să învețe, etc…Și dacă îmi e permis, celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să arunce venin, le zic așa: să fie de capul lor! Atât! Pai arată Luca a copil nemâncat și neîngrijit? Ați zis că aveți poze paparazzi cu mine? Ce este în pozele alea? Pe bune!? Chiar m-am săturat să fiu acuzată pe nedrept. Normal că răbufnesc', a declarat Ioana Tufaru, potrivit Fanatik. 

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton