Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru. Nepotul Andei Călugăreanu a început școala: „Mama ar fi fost tare fericită să...”

 Laciu Andreea
.

Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru. Fiul Ioanei Tufaru a început deja școala, iar părinții lui sunt cât se poate de mândri. Au fost alături de Luca în prima zi, în care și-a cunoscut colegii și profesorii. De asemenea, Ioana și-a amintit și de regretata ei mamă, artista Anda Călugăreanu, dar și de momentele în care era și ea elevă, cu ani în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru. Micul Luca a început anul acesta școala, în clasa zero pregătitoare. A avut emoții, dar nu mai multe decât au avut părinții lui. Băiețelul urmează cursurile unei școli din sectorul 6 din București și aștepta cu nerăbdare să se împrietenească de la început cu colegii lui.

fiu-ioana-calugareanu-2fiu-ioana-calugareanu-2

Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru

Fiica Andei Călugăreanu și soțul ei nici nu au putut să doarmă de emoții, în noaptea de dinainte de prina zi de școală. L-au îmbrăcat frumos pe Luca, în funcție de regulile școlii, apoi s-au prezentat toți trei în sala de clasă, pentru deschiderea noului an școlar.

'Am avut mai multe emoții decât fiul meu. El s-a descurcat, a socializat. A zis că doamna profesoară este frumoasă și că își face prieteni noi. La un moment dat a zis: 'Doamna, eu nu vreau teme!', iar profesoara i-a răspuns: 'Nu-ți dau teme, dacă nu vrei teme!'.

La școala fiului meu nu se merge în uniformă, ci îmbrăcat în pantaloni închiși la culoare, pot fi și blugi, și cu tricou alb sau albastru, adică să nu fie colorat, în roșu sau portocaliu. Soțul meu e tare fericit și el. Avem un bobocel de clasa zero, suntem fericiți amândoi. O să îl ajutăm la lecții, o să ne ocupăm de el să învețe, căci în viață școala e foarte importantă. I-am cumpărat din timp tot ce i-a trebuit, ghiozdan și caiete, are de toate acum', a mărturisit Ioana Tufaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ioana Tufaru, mărturii emoționante la 30 de ani de la moartea mamei ei, Anda Călugăreanu: „O visez des”

Citește și: Mira nu a luat BAC-ul din prima, din cauza programului încărcat: „Problema a fost…”

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani: „Strâng în brațe…'

Citește și: La 84 de ani, Jane Fonda suferă de cancer: „Am acces la cele mai bune medicamente şi tratamente”

Cum a fost prima zi de școală pentru fiica Andei Călugăreanu

Ioana și-a amintit cu multă nostalgie de primii ei pași din curtea școlii. Regretata ei mamă a însoțit-o atunci la festivitatea de deschidere.

'Mama ar fi fost tare fericită să-l ducă de mână la școală pe nepotul ei, îmi pare atât de rău că nu e lângă noi. Poate, de acolo, de unde e, se bucură pentru noi și ne veghează. Îmi amintesc că mama m-a însoțit la școală, în prima zi. Parcă a fost ieri, așa de proaspete au rămas amintirile.

N-am să uit, aveam un ghiozdan mare, albastru, așa mi-l cumpărase mama, ca să mă asortez cu uniforma. Avem și două funde mari, cum se purta pe atunci, și o coroniță, ca o bentiță. Să nu uit de uniforma aceea, în pătrățele, cu guler alb imaculat și apretat', a mai dezvăluit Ioana Tufaru Mardare, pentru sursa citată anterior.

Cum și-a presimțit moartea Anda Călugăreanu

În anul 1992, în data de 15 august, marea noastră artistă se stingea din viață. Fusese recent diagnosticată cu cancer pulmonar.

'Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită. Mi-a spus că ea o să moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume…', a încheiat Ioana Tufaru, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton