Cum arată acum fiul Dianei Munteanu. Are 13 ani și este pasionat de fotbal

 Raiciu Adriana
.

Cum arată acum fiul Dianei Munteanu. Din căsătoria cu fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu are un băiat, pe David Niculescu. Tânărul este pasionat de fotbal și are o relație extrem de deschisă cu părinții lui. Iată cum arată acum, dar și ce spune mama lui despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. În perioada 2007-2014, actrița a fost căsătorită cu fotbalistul Claudiu Niculescu, iar din rodul iubirii lor s-a născut David. Băiatul are acum 13 ani și este pasiont de fotbal, la fel ca tatăl său.

diana-munteanudiana-munteanu

Recent, Diana Munteanu a postat o fotografie pe contul său de socializare, în care apare și David, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de mare s-a făcut! Iată ce mai spune vedeta și despre relația pe care o are cu fiul ei!

Citește și: Diana Munteanu a fost numită anorexică, după ce a pozat în costum de baie!Cum a reacționat vedeta și câte kilograme are, de fapt

Citește și: Diana Munteanu s-a pozat în costum de baie. A fost criticată că a slăbit prea mult, iar acum este din nou trasă la răspundere:„Îți chinui pielea'

Citește și: Diana Gureșoaie a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută într-un restaurant din Capitală:'Am fost amenințată'

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu’. Imagini de la eveniment

Cum arată acum fiul Dianei Munteanu

Diana Munteanu este actrem de activă pe rețelele de socializare, mai ales că are sute de mii de urmăritori. Vedeta își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, însă recent i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat o fotografie cu fiul ei.

David are 13 ani și este pasionat de fotbal, la fel ca tatăl său, Claudiu Niculescu. Prezentatoarea se înțelege cu băiatul ei și îl susține necondiționat în tot ceea ce face.

„David, de la doi ani, învârte orice capac prinde prin casă. Mama mi-a zis: Hai mai bine să îl duci la fotbal, că probabil dacă îl duci acolo scapă de treaba asta. Că dacă îl ții, o să își dorească și mai tare. Am zis că îl duc, să facă un pic de mișcare. Am zis că e foarte bine, se mai disciplinează. Uite că nu am scăpat nici în ziua de azi. Eu sunt mamă liniștită.

Sunt liniștită pentru că știu că lui David nu îi place deloc să mă audă (n.r. – strigând pe stadion, la meciurile lui). Acum nu mă pot pronunța (n.r. – dacă e talentat la fotbal băiatul ei), dar din ce zice lumea probabil că o avea ceva în genă', spunea prezentatoarea, în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune tv.

Cum se înțelege Diana Munteanu cu fiul ei

Totodată, Diana Munteanu și-a dorit ca fiul ei să îi fie prieten prima dată. Comunicare este cheia în relația lor și sunt extrem de deschiși unul cu celălalt.

„Suntem mamă-fiu, dar mai presus de orice suntem foarte buni prieteni. Ne înțelegem. Vorbim aproape toate lucrurile și totul foarte deschis. Eu așa l-am învățat și așa vreau să fie și el cu mine. Am considerat că dacă eu sunt deschisă cu el asta mi se va întoarce. David este un copil foarte deschis. Îmi spune tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai important într-o relație mamă-copil este comunicarea. Să-l înveți să facă diferența între bine și rău. Trebuie să șție să se ferească singur.', a declarat Diana Munteanu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton