Cum arată și cu ce se ocupă acum Cătălin Josan, câștigătorul concursului Megastar 2006. S-a întors în Republica Moldova, țara sa natală

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cătălin Josan, câștigătorul concursului Megastar 2006. Cătălin Josan a reușit să-i cucerească pe români cu talentul său muzical. Artistul a participat în urmă cu mai bine de zece la concursul Megastar, pe care l-a și câștigat. Iată cum arată acum Cătălin Josan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cătălin Josan, câștigătorul concursului Megastar 2006. Cătălin Josan s-a făcut remarcat după ce a participat la emisiunea de talente Megastar, de la Prima Tv, în anul 2006. De atunci au trecut 17 ani, iar Cătălin s-a transformat într-un bărbat adevărat.

catalincatalin

Cătălin Josan, care împlinește în luna martie vârsta de 36 de ani, și-a continuat cariera muzicală. Artistul s-a întors în Republica Moldova pentru a face carieră, după ce a lansat piesele „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)', 'Veronica Demonica', 'Big Brown Eyes'.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului: „I-am dat mesaje și nu mi-a răspuns…”

Citește și:„Sunt niște penibili și le-am dat block. Nu îmi mai scrieți, băiețași!” Oana Roman, asaltată de mesaje de la bărbați, după ce s-a despărțit de Marius Elisei

Citește și:Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

Citește și:Kamara și Doc, la un pas de bătaie la Survivor 2023: 'Nu pomenești de copilul meu, bă! Eu am venit aici pentru el. Ca de obicei, apare câte un demon…'

Cum arată și cu ce se ocupă acum Cătălin Josan, câștigătorul concursului Megastar 2006

Cătălin Josan este câștigătorul primului sezon al emisiunii Megastar, difuzată pe Prima TV. La acea vreme, Cătălin era un adolescent de 19 ani venit din Chișinău, care a reușit să-i uimească pe români cu vocea sa. Ulterior, avea să devină celebru după ce a lansat piesele „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)', 'Veronica Demonica', 'Big Brown Eyes', la care a colaborat cu Maria Marinescu. Anii au trecut, iar Cătălin Josan a decis să se întoarcă în Republica Moldova, țara sa natală.

Cătălin Josan a participat de două ori la Eurovision, dar nu a avut succes cu piesele sale. Artistul a reușit totuși să își lanseze albumul în țari străine, iar muzica este apreciată în Franța, Marea Britanie, Irlanda Belgia sau Polonia și Cehia. Anii au trecut, dar Cătălin Josan a rămas la fel de zâmbitor și fermectăr, iar pe rețelele de socializare este activ.

Ce studii are Cătălin Josan

Cătălin Josan a studiat 12 ani la liceul de muzică „Ciprian Porumbescu' din Chișinău, unde a studiat pianul. Artistul a învățat singur să cânte la chitară, dar i-a fermecat pe oameni cu vocea sa. Cătălin a avut concerte în numeroase țării din întreaga lume și s-a bucurat de un mare succes. Cântărețul se consideră un patriot convins, potrivit mesajul postate pe Facebook.

„Sunt foarte, foarte mândru de voi. Vă mulțumesc că nu ați renunțat la libertatea noastră, recâștigată cu multă luptă și unitate, dar încă foarte fragilă.Fie ca niciun artist să nu mai fie interzis, sabotat sau persecutat vreodată pentru că alege să fie de partea poporului. Fie ca niciun cetățean să nu mai fie târât pe jos pentru ca politicienii să depună flori.

Fie ca, de azi, să nu mai fim niciodată gazați pentru că protestăm pașnic, ci să începem să respirăm, în sfârșit, aerul libertății.Dragi compatrioți, vă felicit cu drag cu ocazia Zilei Independenței', a scris artistul în august pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton