Cum arată acum Bogdan Oancea de la Insula Iubirii. Cel mai controversat concurent, de nerecunoscut

 Laciu Andreea
.

Bogdan Oancea de la Insula Iubirii a fost considerat drept cel mai controversat concurent din istoria emisiunii de la Antena 1. A ajuns acolo cu Gia, partenera lui de viață, dar ceea ce a urmat a depășit orice imaginație. Ce s-a ales de el și, mai ales, cum arată acum bărbatul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A durat doar câteva ore după ce a ajuns pe Insula Iubirii ca să își dea arama pe față. Bogdan Oancea s-a sărutat cu ispitele feminine, dar a flirtat și cu bărbații din concurs, spre șocul celor aflați în jurul lui. Avea o relație cu Gia în care se instalase rutina. Cei doi nu mai găseau o cale de comunicare eficientă.

Dacă în emisiune se îmbrăca excentric și avea părul blond, acum concurentul a uitat-o pe Gia. Însă, și-a păstrat gusturile pentru blonde. Ana Maria se numește cea care i-a furat inima și l-a făcut băiat de casă. Mai mult decât atât, Bogdan Oancea a și cerut-o în căsătorie pe noua lui iubită.

bogdan-si-gia-insula-iubiriibogdan-si-gia-insula-iubirii

Ce dezvăluiri șocante a făcut Gia despre Bogdan Oancea de la Insula Iubirii

Acum Bogdan a renunțat la părul blond pentru cel brunet, și-a lăsat barba să crească și s-a apucat de sală. Mai mult decât atât, apare adesea îmbrăcat în ținute de tip office. În cadrul emisiunii, Gia a făcut la acea vreme o serie de dezvăluiri de-a dreptul incredibile despre bărbatul vieții ei.

Se pare că gesturile lui, cu tentă sexuală, făcute la adresa celorlalți bărbați din emisiune, i-au trezit niște semne de întrebare cât se poate de serioase. Cei doi s-ar mai fi confruntat cu astfel de situații în trecut, dar Gia nu și-a pus întrebarea dacă se ascunde ceva mai mult în spatele lor.

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka: „S-a făcut și mai frumoasă”/ EXCLUSIV

Citește și: Controversatul Bogdan de la INSULA IUBIRII, complet schimbat după emisiune. Nici fanii nu-l mai recunosc!

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: „Nu a fost pentru nimeni ușor”

Citește și: Cum a reacționat Gia de la Insula iubirii când a văzut ce făcut Bogdan cu ispitele: 'Nu m-a surprins'

„Într-adevăr, în anturajul lui, au fost interacţiuni de tipul ăsta, dar la modul de teribilism, să-i şocăm pe ceilalţi, nimic deosebit. Par foarte multe glumiţe cu tentă de genul, dar mi se pare că a dus-o prea departe şi insistă pe asta. Înţeleg că este un tipar care se repetă. Sunt lucrurile pe care le aflu şi eu ca şi voi.

Atunci am privit situaţia ca pe o glumă. În afară de cazul izolat de care am povestit, nu ştiu de altceva. În honeymoon a fost o tâmpenie, o glumă pe care am pornit-o eu. Am zis că mergem în piscină, am zis în glumă că iau bermudele lui, fără niciun fel de gând. El a zis că ia costumul de baie şi… Nici măcar nu era o provocare', a dezvăluit Gia la „Insula Iubirii'.

Ce s-a întâmplat cu Gia, după Insula Iubirii

Gia Brehuescu a dispărut de tot de pe rețelele de socializare. Nu a mai postat mai deloc fotografii, cu toate că fanii ei au căutat-o adesea. Chiar dacă se apropiase de ispita masculină în emisiune, apoi l-a părăsit pe Bogdan, se pare că a încercat ulterior să refacă relația cu cel mai controversat concurent. Gia a fost extrem de iubită de publicul emisiunii de la Antena 1, datorită bunului simț și al inteligenței de care a dat dovadă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton