Cum arată acum Anastasia Soare și fiica ei. Cu ce se ocupă Norvina: "Am vrut întotdeauna să devin un astfel de personaj"

 Laciu Andreea
.

Anastasia Soare și fiica ei, Norvina, au venit pentru câteva zile în România. Cele două au atras toate privirile cu aparițiile publice, dar și cu declarațiile pe care le-au făcut când au fost invitate în emisiunea Teo Show, la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Poreclită „Regina Sprâncenelor”, Anastasia Soare și-a construit o carieră de succes în America. Originară din Constanța, a revenit recent în țară cu fiica ei, ca să își viziteze familia și prietenii de aici. Cu această ocazie, cele două au bifat și mai multe apariții în emisiuni de la noi, precum Teo Show de la Kanal D, sau în platoul iUmor de la Antena 1.

anastasia-soare-si-norvina-1anastasia-soare-si-norvina-1

Cum se mențin în formă Anastasia Soare și fiica ei, Norvina

„Regina Sprâncenelor” a plecat în Statele Unite ale Americii în anul 1989, când avea 32 de ani. Acolo a reușit să își construiască o afacere de succes în industria de beauty, iar averea ei este estimată în prezent la suma de 1,2 miliarde de dolari, conform Forbes. Este prietenă cu cele mai cunoscute vedete din lume, dar nu a uitat de unde a pornit.

A dezvăluit în emisiunea Teo Show cum a reușit să aibă un brand atât de cunoscut, după ce l-a înființat în anul 1996, dar și cum reușește să arate atât de bine, cu toate că are o viață foarte aglomerată.

„Mă trezesc la șapte și jumătate în fiecare zi și bineînțeles că îmi controlez e-mail-urile și Instagramul, apoi fac gimnastică, beau două cafele, fără zahăr, și nu mănânc până la patru sau cinci. Am un shake cu vitamine și proteine, mai mănânc câteodată fructe, dar dacă nu mănânc nu e nicio problemă.

Am vrut să fiu cea mai bună în ceea ce am făcut. Și am lucrat intens, am stat focusată, am fost foarte determinată de ajunge cea mai bună în ceea ce fac', a dezvăluit Anastasia Soare, conform Libertatea.ro.

Citește și: Viața neștiută a celei mai de succes românce. Cum a ajuns Anastasia Soare milionară în dolari: „Când am ajuns în America a fost înspăimântător!”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano. O apariție total neașteptată

Citește și: Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner, mama surorilor Kardashian. Regina Sprâncenelor are anturaj de top

Citește și: Anamaria Ferentz l-a întâlnit pe Klaus Iohannis la San Francisco: „A fost o seară memorabilă'. Cum s-a fotografiat cu președintele țării

Cu ce se ocupă Norvina

Claudia Soare, așa cum se numește Norvina în buletin, calcă pe urmele mamei ei. A început să lucreze alături de Anastasia Soare și se pare că face o treabă foarte bună. Cu toate acestea, tânăra are și un regret, căci munca îi ocupă atât de mult timp încât nu mai are când să cunoască un potențial iubit. Cele două au o relație foarte strânsă și sunt mândre de ceea ce au realizat pe plan profesional.

„Este o mare mândrie pentru mine ceea ce am realizat, dar este o mândrie mult mai mare să o văd pe fiica mea să facă ceea ce îi place și să fie atât de dedicată. Motivul pentru care a început să lucreze cu mine… pentru că nu aveam niciodată timp să stau cu ea', a declarat Anastasia Soare despre fiica ei.

Fiica Anastasiei Soare s-a transformat într-un personaj

Dacă „Regina Sprâncenelor” este adepta unui look clasic, fiica ei a preferat o apariție excentrică. Cu părul viu colorat, Norvina a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna să arate precum personajele din cultura japoneză.

„Îmi plac personajele anime și am vrut întotdeauna să devin un astfel de personaj. Mi-am făcut stilul meu, care e potrivit pentru mine și este puțin animat, puțin excentric. Mă simt foarte confortabil', a dezvăluit fiica Anastasiei Soare, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton