Cum ar reacționa Gabriela Cristea dacă Tavi Clonda ar înșela-o. Cei doi sunt împreună de 6 ani

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea a dezvăluit cum ar reacționa dacă ar afla că Tavi Clonda a înșelat-o. Ea este o persoană fidelă și spune despre soțul ei că este la fel. Speră și nu crede că vor ajunge într-o asemenea situație, tocmai de dragul fetelor lor.

Sunt împreună de peste șase ani de zile, au construit împreună o casă, au două fetițe minunate precum  două comori și se pare că viitorul le surâde. Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc visul oricui! Viața a devenit mai frumoasă de când au devenit părinți.

Acum, Gabriela Cristea a dezvăluit că și-ar ierta soțul dacă ar afla că a înșelat-o cu altă femeie. Nu s-ar despărți de el!

„Sincer, cred că l-aş ierta, dar aş fi extrem de dezamăgită, mai ales că noi avem o bună comunicare, ne împărtăşim mereu dorinţele, nemulţumirile, visurile… Ar fi foarte greu, dar totuşi nu cred că m-aş despărţi de el. Nu cred însă că se va ajunge la aşa ceva pentru că eu sunt o persoană loială şi la fel este şi soţul meu”, a explicat Gabriela Cristea într-o emisiune TV.

Gabriela Cristea si Tavi ClondaGabriela Cristea si Tavi Clonda

Tavi Clonda își păzește fetele cu pistolul. Ce a făcut înainte să nască Gabriela Cristea

Înainte ca Gabriela Cristea să nască al doilea copil, ea și familia au trecut printr-o sperietură. Alarma casei a pornit, iar eu au crezut că au intrat hoți în curte. Tavi C.londa a scos pistolul din dotare, l-a încărcat și a ieșit după hoți. A constat ca nu era nimic îngrijorător, doar paznicul care verifica casa.

„Tavi e pasionat de arme, când l-am luat, așa l-am luat. Cu o săptămână înainte să o nasc pe Victoria, tocmai ne activase firma de pază…a început să urle alarma. Tavi s-a ridicat din pat, a luat pistolul și conform regulamentului, îl armează și iese: „stai, că trag!’.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton